Luk

RB Leipzig ødelagde nyoprykkernes festdag

| Bundesliga | 0 kommentarer
RB Leipzig ødelagde nyoprykkernes festdag
Foto: Getty Images

RB Leipzig slog nyoprykkede Union Berlin med 4-0 i den tyske hovedstadsklubs første Bundesliga-kamp i historien.

Union Berlin havde besøg af Yussuf Poulsen og holdkammeraterne fra RB Leipzig, da nyoprykkerne søndag aften debuterede i den bedste tyske række, Bundesligaen.

Yussuf Poulsen var med fra start for gæsterne, der ikke havde tænkt sig at give Bundesliga-debutanterne meget at glæde sig over efter kampen.

Allerede efter 16 minutters spil gjorde Marcel Halstenberg det således til 1-0, mens assistmageren til 1-0-målet, Marcel Sabitzer, fordoblede den føring et kvarter senere på oplæg af kampens første målscorer - nemlig Marcel Halstenberg.

Men Marcel'erne var ikke færdige med at præge opgøret, og tre minutter før pausen lagde Sabitzer så igen op til en scoring, der denne gang blev sendt ind af Timo Werner.

I anden halvleg fuldførte Marcel Sabitzer et hattrick af oplæg, da han fandt indskiftede Christopher Nkunku, der lukkede og slukkede ballet til 4-0.

Bundesliga-debutanterne fra Union Berlin fik således kærligheden at føle i sin første optræden i den bedste tyske række og ramte med et brag bunden af tabellen, mens RB Leipzig ligger nummer to efter en enkelt spillerunde.


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 15. september
Lørdag 14. september