Luk

RB Leipzig videre efter Yussuf Poulsen-assist

| DFB Pokal | 1 kommentar

Infoboks

1860 München - Schalke 04 1-0
DFB Pokal
5' 1-0 Stefan Lex
48' 1-0 Malick Thiaw
Babelsberg - RB Leipzig 0-1
DFB Pokal
45' 0-1 Dominik Szoboszlai

RB Leipzig formåede at gå videre i DFB Pokal, da de slog Babelsberg fra Regionalligaen med 1-0, hvor Yussuf Poulsen blev noteret for en assist.

RB Leipzig var også i aktion tirsdag aften, da de var på besøg hos Regionalliga-mandskabet fra Babelsberg i Potsdam.

Her burde Bundesliga-mandskabet ikke have haft de store problemer, men upåagtede Babelsberg gav alligevel Leipzig kamp til stregen i et pokalopør, hvor Yussuf Poulsen var med fra start.

Babelsberg formåede nemlig at stå godt i bagkæden, hvor Jannick Theissen blev en afgørende mand i målet, da han i flere omgange holdt værterne inde i kampen med vigtige redninger.

Leipzig-mandskab blev derfor mere og mere frustreret, da de ikke kunne sparke hul i Babelsbergs defensiv, men i første halvlegs tillægstid kom forløsningen endelig for Poulsen og co.

Og det var netop danskeren, som endte med at blive afgørende, da han modtog bolden på kanten af feltet.

Her valgte Poulsen at tage den med ind i banen, inden han endte med at sende bolden videre til Dominik Szoboszlai, som sikkert sparkede den mellem benene på Theissen.

Efter pausen var Poulsen så selv tæt på at komme på måltavlen, da Angelino fik spillet danskeren fri, men Poulsen manglede skarpheden og misbrugte den store mulighed.

Selvom RB Leipzig havde flere kæmpe muligheder i anden halvleg, kom der ikke flere scoringer, og derfor er Yussuf Poulsen og co. videre i DFB Pokal med en sejr på 1-0 over Babelsberg.

RB Leipzig havde derfor noget at fejre tirsdag aften, men det havde Schalke 04 derimod ikke. De dummede sig nemlig mod 3. Liga-mandskabet fra 1860 München og tabte med 0-1, hvor Malich Thiaw blev smidt ud med et rødt kort.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december