Luk

Reading til tops efter sejr over Nottingham

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Reading - Nottingham Forest 2-0
Championship
15' 0-0 Ryan Yates
16' 1-0 Lucas Joao
53' 2-0 Michael Morrison

Med en 2-0-sejr hjemme over Nottingham Forests ti mand kravlede Reading lørdag formiddag op på en delt førsteplads i Championship.

Reading gik lørdag ind på deres eget græstæppe på Madjeski Stadium i jagten på tre point, der ville bringe dem op på en delt førsteplads.

På den anden banehalvdel stod Nottingham Forest, der skulle bruge point for at udbygge hullet ned til nedrykningsstregen, som inden opgøret var på tre point.

Kampen startede med stor Reading-dominans, og da gæsternes Ryan Yates fik vist et direkte rødt kort for at tage hånden til hjælp på stregen, så kunne Lucas Joao score fra straffesparkspletten og lægge yderligere pres på udeholdet.

På trods af en mand i undertal, så lykkedes det Chris Hughtons mandskab at holde Reading fra at udnytte et bombardement af et chanceovertag, og dermed sluttede første halvleg 1-0 til Reading.

Anden halvleg fortsatte i samme mønster, som første halvleg sluttede i. Reading dominerede opgøret, mens Nottingham Forest stod placeret langt nede på egen banehalvdel foran eget felt.

Efter 53 minutters spil lykkedes det Reading at udnyttede deres chanceovertag. Michael Morrison kom først på bolden med hovedet på et hjørnespark, og han headede sikkert bolden i nettet i modsatte side af Brice Samba i målet. 2-0 til hjemmeholdet.

Reading fortsatte deres spilovertag, og selvom det ikke lykkedes dem at udbygge deres føring, så var sejren aldrig i fare, da Nottingham Forest ikke formåede at sende et eneste skud inden for rammen i den modsatte ende.

Da dommer Gavin Ward fløjtede for sidste gang, kunne Reading derfor juble over en sikker 2-0-sejr, der betyder, at de indtager en delt førsteplads med Bournemouth.


Af Lasse Rene
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar