Luk

Real baskede Deportivo 7-1 trods chokstart

| La Liga | 48 kommentarer

Deportivo kom overraskende foran på Bernabeu, men Real Madrid svarede stærkt igen og vandt 7-1 og fik sin første ligasejr i fire kampe.

Et kriseramt Real Madrid-hold jagtede søndag sin første sejr i fire ligakampe, da Deportivo La Coruna, der frister en tilværelse under stregen, var på besøg på Bernabeu.

Real Madrid havde til kampen Karim Benzema klar igen, men franskmanden startede på bænken, og i stedet lå unge Borja Mayoral på toppen.

Real Madrid sad på tingene indledningsvis, men havde svært at få det til at spille, og i stedet var det gæsterne, der chokerede ved at tage føringen.

Florin Andone fandt Lucas Perez, der fra venstre side slog en flad, hård bold ind foran, hvor Adrian Lopez mødte den, og så stod det 1-0.

Men så kom Real Madrid i gang. Først var Cristiano Ronaldo milimeter fra scoring, men Deportivo-keeperen reddede fremragende på hovedstødet, og efterfølgende forsøgte også Casemiro sig på låget.

Efter en halv time spillede Nacho bande med Marcelo, og så satte midtstopperen en følt indersiden på kuglen til 1-1.

Ti minutter efter fik Gareth Bale jublen til at bryde ud, da han fik en bold over i det bagerste område, hvorefter han trak ind i banen og smukt lagde bolden over i det lange hjørne.
I anden halvleg fortsatte madrilenerne, hvor de slap fra første.

Efter 51 minutter var det tæt på for Luka Modric, der sparkede i sidenettet efter et flot gennemspillet angreb.

Seks minutter senere kom 3-1-målet, da Gareth Bale steg til vejrs på et hjørnespark og flot headede bolden ind.

Real Madrid fortsatte dominansen og midtvejs i halvlegen kom scoringen til 4-1.

Real førte bolden hurtigt frem i en kontra, hvor Cristiano Ronaldo fandt Luka Modric med hælen, og denne gang var kroaten træfsikker og scorede sit første ligamål i sæsonen.

Fem minutter senere burde Cristiano Ronaldo også have scoret, da han ellers lavede en fin brysttæmning på storspillende Marcelos indlæg.

Men portugiseren har haft svært ved at ramme netmaskerne i sæsonen og sparkede forbi.
Med 12 minutter tilbage af opgøret lykkedes det så for Ronaldo at score sit femte ligamål i sæsonen.

Nok engang slog Real Madrid omstilling. Casemiro fik bolden i et overlap og slog bolden i fødderne på Ronaldo, der gjorde det til 5-1.

Og Ronaldo var ikke færdig. Efter 83 minutter ofrede han sig og kom først på et indlæg, som han dirigerede i nettet til 6-1, hvorefter han måtte til behandling, da han flækkede et øjenbryn i situationen.

I slutfasen blev det også 7-1, da Nacho blev dobbeltmålscorer, da han efter et hjørnespark sparkede bolden i mål fra en spids vinkel.

7-1 sluttede det, og Real Madrid fik dermed sin første sejr i fire ligakampe og tager fjerdepladsen tilbage fra Villarreal.


Af Elias von Staffeldt

48 kommentarer

theterminator 18:05          
hold fast hvor deportivo da et elendigt hold, hver gang de møder madrid, virker det som om de bliver revet midtover. naivt at spille på den måde, uden tvivl et hold der langt fra tiderne i starten af årtusindet.
Skamplet 18:06          
Ronaldo er bare så pivringe det er helt vildt, tror ikke de ville kunne blive i top 4 hvis det ikke var for Bale, han er bare fremragende når han ikke er skadet.
Mr P. Ness 18:06          
Ligesom ineffektive og usikre som Madrid har været hele sæsonen, ligeså effektive var de i anden halvleg.

Bale på 100%, er langt bedre end Ronaldo for tiden. Han scorer, men han deltager også i de opbyggende spil, er igangsætter og iscenesætter holdet. Fantastisk kamp af ham. Og godt at se at Ronaldo stadig kan ramme målet (i anden halvleg)
Özil 18:06          
Kanon 2. Halvleg af Real. Ronaldo med 2 mål, 1 assist & han arbejdede defensivt denne kamp. Syndt han fik en blodtud til sidst. Nacho Motm. Bale var også fint spillende med 2 basser.

Skidt kamp af Mayoral igen igen. Det piner en at sige det, dog ligner Mayoral & Llorente Alaves eller Deportivo-spillere i Real-trøje. Nøj hvor er Reals angribere Benzema & Mayoral ringe. Navas var usikker.
Fl@skebøf 18:07          
Vildt nok. Kan være det var et vendepunkt for Ronaldo.
forza roma! 18:08          
Og det baserer du på denne kamp hvor Ronaldo leverer en smuk assist og scorer to mål? Det sidste mål var i øvrigt ren verdensklasse. Med alt det sagt, så tror jeg stadigvæk at PSG bliver deres overmænd om nogle uger
JuanitoMaravilla 18:08          
Shit, Ronaldo er en kælling. Nu kan jeg snart ikke mere.

Nå, men fantastisk. 4-3-3 og sund fornuft tilbage, der gør at man udnytter modstanderens fejl. Isco kommer ikke ind, hvilket er ret symbolsk.

Forhåbenligt den første kamp i en ny god periode.
Søndag 31. maj
Lørdag 30. maj