Luk

Real-boss: Måske skal vi have kortere kampe

| La Liga | 80 kommentarer

Infoboks

Real Madrids præsident, Florentino Perez, mener, at det er et stort problem at fastholde 16- til 24-åriges interesse for fodboldkampe, og det kan kortere kampe være et svar på.

Interessen for fodbold er faldende ifølge Real Madrid-præsidenten, Florentino Perez, og det er blandt andet en af årsagerne til, at planerne om en Super League er etableret.

Real-bossen, der er formand i den nye Super League, har i et langt interview med El Chiringuito forklaret om bevæggrundene bag Super League, og han gav blandt andet et overraskende bud på, hvordan interessen kan øges.

- Fodbold er nødt til at ændre sig og tilpasse sig. Vi må analysere, hvorfor unge mennesker, 16- til 24-årige, ikke er interesseret i fodbold. Det er 40 procent ikke. Hvorfor? Fordi der er mange kampe af lav kvalitet, og de har andre underholdningsplatforme, siger Perez ifølge ESPN og tilføjer:

- Det er virkeligheden. De siger, at kampene er for lange. Vi er nødt til at ændre noget, hvis vi vil have fodbold til at overleve. Nogle gange forstår vi ikke vores børn eller børnebørn.

- De er anderledes generationer. Verden ændrer sig. Hvis unge mennesker ikke ser en hel kamp, så er det fordi, det ikke er interessant nok, og vi skal måske korte kampene af. Der er kampe, som selv jeg ikke kan se det hele af, for at være ærlig.


Af Jonas Dalgård
Søndag 16. maj