LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Real-boss: Modric koster 5,5 mia. kroner

| La Liga | 37 kommentarer
Real-boss: Modric koster 5,5 mia. kroner
Foto: Getty Images

Infoboks

Girona - Real Madrid
La Liga (26/08)
YouBet 8,25 5,05 1,35

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Inter meldes interesseret i Real Madrids Luka Modric, men Real-præsident Florentino Perez kræver en astronomisk sum, hvis han skal sælge kroaten.

Luka Modric har gennem de seneste sæsoner været en stor profil for Real Madrid, og denne sommer blev han desuden kåret til den bedste spiller ved VM.

Italienske og spanske medier har de seneste dage erfaret, at Inter er meget interesseret i at hente midtbanespilleren til klubben, og ifølge flere medier overvejer 33-årige Modric også, om der skal ske noget nyt efter mange sæsoner i Real Madrid.

Real Madrids præsident, Florentino Perez, som i Cristiano Ronaldo allerede har solgt en stor profil denne sommer, er dog ikke klar til at slippe Modric billigt, men henviser til Modric' frikøbsklausul.

- Den eneste mulighed der er for at lokke Modric væk fra Real, er ved at betale 750 millioner Euro (mere end 5,5 milliarder kroner, red.), siger Perez til Marca.

Modric' kontrakt med Real Madrid løber til sommeren 2020.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

37 kommentarer

MLN22 08:26          
Godt. Fint signal at sende!
Rundsaven 08:30          
5,5 mia hahaha
Eiskalt30 08:38          
Skulle de få 5,5 mia for en 33-årig spiller, så vil det gå over i historien! Han er muligvis i top tre over de bedste spillere lige nu, men interessant at se hvor længe han kan holde den kørende. Hans fysisk er ikke som ronaldos nærmest overmenneskelige.
30234189 08:38          
Hold nu op det er dumt
Aarhus-Zapp 08:40          
Back off!!!!
HervilviFølge 08:41          
Fodbold i 2018...

Transfersystemet og hvad der ellers hører med er kørt helt af sporet.
SerieA33 08:41          
Juventuseffekten har ramt Serie-A.

Der bliver oprustet godt denne sommer og der rygtes nu også topnavne fra andre ligaer, til de andre hold i toppen af Serie-A. Dette var slet ikke en tanke for 2-3 år siden.

Fantastisk klub.

Tirsdag 21. august
Mandag 20. august