Luk

Real dukkede uskarpe Inter med sen scoring

| Champions League | 16 kommentarer

Infoboks

Inter - Real Madrid 0-1
Champions League gruppe D
89' 0-1 Rodrygo

Brasilianske Rodrygo sikrede med en sen 1-0-scoring Real Madrid sejren over Inter i en kamp, hvor de italienske værter brændte masser af muligheder.

Der var lagt op til en stor kamp i Milano i Champions League onsdag aften, da de forsvarende italienske mestre Inter tog imod Real Madrid.

Gæsterne stillede til start med en fronttrio med Lucas Vasquez, Karim Benzema og Vinicius Junior på linje, og de var med til at skabe en livlig kamp.

Real fik nemlig en udmærket start med et par gode minutter, hvor Carlo Ancelottis tropper fik presset højt på Inter.

Men så småt som kampen begyndte at sætte sig, var det Inter, som tog teten.

Det var også de italienske værter, der stod bag den første chance, da Lautaro Martinez kom på en lang fremlægning, men argentineren misbrugte.

Kort efter var Edin Dzeko også på spil, da han fik den hidtil største chance. Inter-angriberen kom på bolden i en noget spids vinkel, men en fremadstormende Thibaut Courtois gjorde det svært for Dzeko, der brændte.

Real Madrid forsøgte sig også i en ganske livlig kamp, hvor Casemiro stod for et godt langskud efter godt et kvarter, men brasilianeren skruede sit forsøg forbi mål.

Efter 18 minutter var det Inters tur til at byde sig til, og igen var det Lautaro Martinez, som var farlig. Et forrygende indlæg blev slået tidligt ind i boksen, men fra en ganske fri position kunne Martinez ikke passere Courtois, der reddede sikkert.

Inter tog stille og roligt overtaget og kom længere frem ad banen, da Real Madrid ikke fik sit pres til at fungere.

Begge hold gjorde sig til i midten af en særdeles chancerig halvleg, hvor Karim Benzema var tæt på at få ordentligt ram på et fladt indlæg, mens Marcelo Brozovic prøvede sig med et langskud.

Skarpheden udeblev dog for begge mandskaber, og derfor endte det uden mål efter 45 minutter.

Rodrygo reddede Real Madrid

I anden halvleg fortsatte kampen i et højt tempo, men i indledningen var det igen Real Madrid, som var bedst.

Karim Benzema viste sig i denne periode godt frem og tog stort ansvar på bolden, uden dog at få prøvet sig på målet. Det gjorde Federico Valverde til gengæld med en afslutning, der dog skruede forbi mål.

Mens Real igen startede bedst, så begyndte Inter på ny at skabe chancer, og sådan en fik Edin Dzeko efter godt 55 minutter.

Et hjørnespark endte inde foran mål, hvor Dzeko steg til vejrs. Med et godt hovedstød testede han Courtois, som kun kunne halvklare og sende returen ud til Milan Skriniar, men han nåede netop ikke at få ram på bolden, og så slap Real Madrid med skrækken.

Real Madrid skabte dog mere og kom noget bedre med i anden halvleg. Det gav blandt andet en mulighed til Dani Carvajal, som blev spillet fri tæt under mål

Vinicius Junior har haft gang i en strålende sæson indtil videre. Nogle af de takter viste han generelt i anden halvleg, og særligt var han tæt på med en strålende solo-aktion efter 70 minutter, men i sidste ende blev han stoppet, før han fik afsluttet.

Mod slutningen af kampen skiftede Real Madrid Eduardo Camavinga og Rodrygo ind, og de to skulle få en særdeles afgørende rolle til allersidst.

I det 90. minut faldt bolden nemlig ned til franske Camavinga, der på forrygende vis spillede bolden videre på sin førsteberøring.

Han fandt Rodrygo, som fik sendt bolden i kassen, og så var Real Madrid på sejrskurs med 1-0 få minutter før tid.

Inter kastede det meste frem til allersidst, men italienerne kunne ikke få udlignet, og derfor endte det altså med en spansk sejr i en medrivende kamp med masser af chancer, hvor særligt Inter vil græmme sig over brændte muligheder.

I gruppe D fører Champions League-debutanterne Sheriff Tiraspol nu efter onsdagens sejr over Shakhtar, mens Real Madrid er nummer to. Inter er nummer tre, mens ukrainske Shakhtar er sidst.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober