Luk

Real-kreatør med udløb: Vil slutte i Madrid

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Levante
La Liga (30/01)
Oddset 1,33 5,50 8,20
bet365 1,33 5,50 7,50

Real Madrids Luka Modric slår fast, at han drømmer om at ende karrieren i Real Madrid, hvor han har godt et halvt år tilbage af kontrakten.

I sommeren 2021 udløber Real Madrids kontrakt med Luka Modric, og står det til den 35-årige kreative midtbanespiller, så bliver den kontrakt forlænget.

Det fortalte Modric, der blev spurgt til fremtiden på et pressemøde tirsdag.

- Jeg har sagt, jeg vil blive, mange gange, men lad os se, hvad der sker. Jeg har det godt her, og jeg vil gerne fortsætte her. Jeg føler, jeg kan hjælpe holdet, sagde han ifølge Marca og slog fast:

- Jeg vil slutte karrieren her, men det afhænger af mange ting. Men ingen vil være gladere end mig, hvis det sker.

Modric har været i Real Madrid siden 2012, da klubben købte ham i Tottenham.

Real Madrid spiller onsdag aften mod Inter i Champions League.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Sims91 09:11          
Modric er en legende i Real Madrid og har været helt fantastisk. En af de bedste midtbanespillere nogensinde i spillet.

Men han må ligesom Isco videre. Der skal simpelthen laves et generationsskifte i al almindelighed og midtbanen i særdeleshed. Det giver desværre ikke mening at forlænge med en spiller på 35 år, der tydeligvis ikke er hvad han har været. Som tidligere nævnt så skal folk som Fabian Ruiz, Tielemans, Aouar ind.
JakobVest 09:43          
Ligesom Barca lod Iniesta og Xavi gå.

De har ligesom aftjent deres værnepligt og vi har brug for et større generationsskifte, anført af Valverde :)
Return_of_the_Mølbat 10:12          
Hvis rygterne om, at Modric vil acceptere en reserverolle i fremtiden er sande, håber jeg virkelig på, at han forlænger. En tudsegammel Modric er stadig flere længder bedre end folk som Fabian Ruíz og Youri Tielemans (der IMO aldrig nogensinde bliver go´e nok til Real Madrid).
Houssem Aouar kunne være interessant, men øverst på listen over midtbaneforstærkninger må og skal være Eduardo Camavinga.
Sims91 10:38          
Men man kan ikke blive ved med at holde fast i gamle profiler, fordi man ikke tør tage chancen med nye spillere, der er på vej op, men ikke helt er der endnu.

Camavinga er et talent, men vi ved jo heller ikke med sikkerhed, om han bliver god nok til Real Madrid endnu.

TJensen 10:51          
I modsætning til Isco og andre har Modric den helt rigtige holdning. Han har ikke et problem med at gå ned i løn og han har heller ikke et problem med at han bliver en mindre vigtig spiller.
Dog er jeg bange for at dette kan blive en ny Marcelo. Altså en spiller der naturligvis skal have spilletid da han er en legende, men kommer at være et handikap for klubben.

Så med tanke på en foryngelse af truppen og ikke en der er for voldsom ser jeg max 3 spillere der skal skiftes (af dem man anså som startere tidligere).

Marcelo må videre, samme Isco og så er Modric nok nr. 3 på den liste.
Return_of_the_Mølbat 15:09          
Fabian Ruíz og Youri Tielemans er hhv. 24 og 23 år. Jeg ved ærlig talt ikke, om de bliver meget bedre, end de er nu. Man kan i hvert fald ikke kalde dem talenter længere, de begge er over 21 år. De bliver med 100 % sikkerhed ikke bedre, end Modric er i en alder af 35 år. Og som jeg nævnte, burde en forlængelse kun komme på tale, hvis han accepterede en reserverolle, hvilket han jo mere eller mindre allerede har gjort, da han ikke er at finde i startopstillingen, når alle er fit. Valverde har jo slået ham af.
Modric er en kulturbærer på holdet, og så længe han har noget at byde på inde på banen, vil det kun være naturligt at beholde ham i klubben.

Camavinga er desuden kun lige blevet 18. Han var fast mand i Ligue 1 i en alder af 16, og fransk a-landsholdspiller som 17-årig. Når folk snakker om "generational talents", er det spillere som ham, der tales om.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar