LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Real-lejesvend bombede Celta sønder og sammen

| La Liga | 0 kommentarer
Real-lejesvend bombede Celta sønder og sammen
Foto: Getty Images

Infoboks

Rayo Vallecano - Celta Vigo 4-2
La Liga
4' 1-0 Raul de Tomas
13' 1-1 Nestor Araujo
18' 1-2 Maximiliano Gomez
37' 2-2 Raul de Tomas
77' 3-2 Raul de Tomas
90' 4-2 Bebé
Raul de Tomas lavede hattrick, da Rayo tog holdets tredje sejr i træk med 4-2 over trængte Celta.

Rayo Vallecano er vågnet fra de døde. Med to sejre i træk havde de spillet sig i position til at rykke over nedrykningsstregen, hvis det kunne blive tre på stribe hjemme mod Celta.

Gæsterne havde kun Pione Sisto med i truppen af danskerklyngen, og Sisto måtte se til fra bænken. Her kunne han efter blot et par minutter se Rayo ride videre på den gode bølge.

Raul de Tomas, som allerede har scoret et par fine langskudsmål i sæsonen, føjede et til samlingen. Via stolpen smækkede han et frispark i kassen til 1-0.

Celta fik hurtigt rystet chokket af sig, og efter 12 minutter fik også galicerne slettet nullet fra måltavlen. Bolden havnede lidt tilfældigt for fødderne af Nestor Araujo, som ganske køligt for en midterforsvarer satte bolden højt i kassen til 1-1.

Ganske få minutter senere fik Celta mulighed for at vende det hele på hovedet. Gæsterne blev tilkendt straffespark for hands, og det satte Maxi Gomez i rusen til 2-1, selvom Rayo-keeper Dimitrievski fik lappen på-

Celta havde dog gevaldige problemer bagude, og de kunne ånde lettet op, da de Tomas' scoring efter en god halv time blev blæst af for offside.

Få minutter senere var de Tomas atter på spil. Også denne gang måtte Real Madrid-lejesvenden se linjedommerens flag i vejret, da han ekspederede Luis Advinculas indlæg ind bag Ruben Blanco. Men denne gang kom VAR Rayo til gavn, så målet ganske korrekt fik lov at stå.

En fornøjelig første halvleg endte 2-2, og de sidste 45 minutter levede på ingen måde op til den utrolige underholdningsværdi, som var lagt for dagen.

Først med 20 minutter igen begyndte der at ske lidt. Maxi Gomez' høvl fra distancen kyssede træværket, og det skulle vise sig bittert for Celta, som måtte se sig slået i kampens sidste kvarter.

Først var skydegale Raul de Tomas på pletten og hamrede et indlæg fra Alberto Moreno i kassen, før Bebé i kampens overtid cementerede Rayos tredje sejr i træk med målet til 4-2. På det tidspunkt var Sisto sendt på banen.

Madrid-klubben har nu arbejdet sig op på siden af Athletic, som kun holder sig over stregen på bedre målscore end Vallecas-holdet. Celta har med 21 point nu kun to point ned til Rayo.


Af Casper Baunsgaard

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. marts