LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Real M. bekræfter: Henter spansk talent

| La Liga | 29 kommentarer
Real M. bekræfter: Henter spansk talent

Infoboks

Real Madrid - Athletic Club
La Liga (21/04)
bet365 1,45 4,33 7,00
NordicBet 1,54 4,50 5,85
Oddset 1,52 4,40 5,80
Real Madrid har sikret sig 18-årige Marco Asensio, der til sommer kommer til klubben fra Mallorca på en kontrakt for seks år.

For nogle dage siden afslørede unge Marco Asensio, at hans fremtid ligger i Real Madrid, og nu følger kongeklubben så op.

På klubbens hjemmeside skriver Chamions League-mestrene, at Mallorca-spilleren til sommer tiltræder på en seks år lang kontrakt.

18-årige Asensio spiller på den offensive del af midtbanen og har i dette efterår været fast mand for Mallorca i den næstbedste, spanske række. Han har tilmed fået to optrædener på det spanske U19-landshold.


Af Jonas Lund

29 kommentarer

forza braca 17:53          
Det er jeg ikke sikker på er det optimale for ham. De seneste år har der været en håndfuld lovende spillere som er gået i stå med deres udvikling i deres Real-tid.

Man kan i den sammenhæng nævne: Callejón, Negredo, Mata, måske Morata (vil tiden vise), Eto´o, Gago (men han var måske aldrig bedre?), Sergio Canales, Sahin, Robinho, Baptista, Cassano, Soldado, Diego Lopez (hvilket er ret ironisk, da han senere slog Casillas af posten), Garay... Osv. - Der er mange eksempler ihvertfald.
Hölkynkölkyn 18:26          
@FrækFyr17

Det var dog med mindst mulig relevans at du lige fik fortalt du har været på ø-ferie.
swepser 18:35          
forza braza What??

Mange spillere som er gået i stå i deres REAL tid?

Callejón: Napoli gået i stå, nej slet ikke var bare ikke god nok.
Negredo: spiller på meget højt plan og landshold - Igen nok bare ikke god nok..
Mata: Chelsea og Man utd.. Mmh igen Madrid har gjort ham til 2 div. spiller.. eller nej!
Eto: Barca, Inter, Chelsea... igen hmmm
Canales: var overvurderet, lidt som en Cornelius - Ikke bevist sig over lang nok tid.. kæmpe fejl køb!
Sahin blev skadet, men fair nok han blev ødelagt..
Soldado: Heller ikke god nok
Lopez: Casillas har været klart bedre i 10 år

Alle de spillere du nævner, spiller i storklubber! Madrid har ikke fået dem til at gå i stå, de har bare ikke været gode nok til Madrid..

Alle spillere har fået chancen og har udviklet sig i Madrid, ingen af dem er blvet dårligere, eller gået i stå i forhold til hvad de kunne blive på sigt ;)

EngangBrøndbyAltidBrøndby 18:41          
Forza braca

Jeg er fuldstændig uenig med dig. Fx Negredo han spillede kun i Castilla i to sæsoner, hvor han så blev sendt videre. Hans udvikling gik næppe i stå der

Men hvis Mata, Callejon, o.s.v. kan nævnes her. Så bør man vel også kunne sige hvad med Barcelona? Hvad med Reina og Fabregas fx?
forza braca 18:51          
@swepser

Ja, de spiller alle i storklubber. Hvad tror du min pointe er? Det er faktisk lige dét pointen er. Hvis Real havde flow for at udvikle dem, ville de være blevet og brudt igennem hos Real - men det gjorde de ikke!

Mht. Fabregas, så ja - det fuckede Barca op. Men sådan går det engang imellem. Så kan du på den anden side nævne tonsvis af klassespillere der så tilgengæld er brudt igennem hos Barca. Og pudsigt nok, så er Eto´o en af dem ;). Og ja, han var god for Mallorca før skiftet til Barca, men han udviklede sig til verdensklasse hos Barca.

Og nu nævnes Reina som et eksempel på Barca-fuck up. Til det kan jeg blot grine: Valdes er og har alle dage været bedre en Reina. Begge målmænd har til tider været rystende usikre, men generelt er Valdes væsentlig mere pålidelig end Reina. Det er faktisk lidt a la Casillas/Lopez-diskussionen.

Pointen er bare at Real ikke er specielt gode til at give de rigtige spillere chancen. Casillas/Lopez er fair nok, da Casillas jo var et monster da han var på toppen, men ellers e står jeg ved de andre jeg nævnte.
MistGoose 18:52          
og Fabregas fx?
Fabregas? Som tog til Arsenal som 16 årig, var deres kaptajn - vendte tilbage som 24 årig. Forlod klubben igen og gør det ganske godt for Chelsea?
Derudover har manden næsten 100 landskampe for ét af de mest succesfulde landshold nogensinde.
At han betegnes som "En del af Barcelonas ungdomssystem" er mig stadig en gåde.
Fredag 19. april