Luk

Real Madrid afviser: Ingen angst hos Courtois

| La Liga | 8 kommentarer

Infoboks

Mallorca - Real Madrid
La Liga (19/10)
bet365 7,50 4,20 1,44
NordicBet 6,55 4,70 1,47
Oddset 6,50 4,60 1,47

Real Madrid afviser blankt, at Thibaut Courtois lider af angst. Belgieren bliver behandlet for et maveonde og dehydrering.

Thibaut Courtois udgik i pausen af 2-2-kampen mod Clu Brugge i Champions League forleden, og klubben hævdede, at der var tale om et maveonde.

Siden har flere medier skrevet, at 27-årige Courtois er blevet diagnosticeret med angst, men det rygte skyder klubben nu ned

Real Madrid kalder der på sin hjemmeside således falsk information, at Courtois har lidt eller lider af angst.

Klubben meddeler i stedet, at belgieren bliver behandlet for et maveonde og dehydrering, og at han reagerer godt på behandlingen.


Af Mikael Blond

8 kommentarer

Jax Lothbrok 12:54          
Eller også reagerer hans krop bare på "dårlig samvittighed" over at forlade den klub - som troede på ham i sin tid - på den mest kujonagtige måde. Man har svært ved at have ondt af manden.
Galacticos 2.0 13:30          
Er man kujon fordi man skifter klub?
bruger 136206 13:47          
Så må der være mange personer, der har dårlig samvittighed!
markdk 14:04          
Eller også reagerer hans krop bare på "dårlig samvittighed" over at forlade den klub - som troede på ham i sin tid - på den mest kujonagtige måde.
Sikke en omgang ævl
Jax Lothbrok 14:07          
"er man kujon fordi man skifter klub?"

Bestemt ikke. Hazard (som eksempel) har da min dybeste respekt, og ønsker ham al den succes i Real han kan få.
Men der er forskel på at skifte klub - og det tænker jeg de fleste godt ved. Man kan gøre som Courtois, Dembele, Griezman, osv. eller man kan skifte med respekt for fans, medspillere og klub.
KM2014 14:13          
Du kunne ikke forestille dig, at han tog tilbage til Madrid pga hans kone og børn boede der og at han ikke ville bo i London mere, fordi han savnede dem?

Sorry, glemte at fodboldspillere ikke må elske deres nærmeste mere end deres job
salamon 14:35          
Jax Lothbrok troede klubben på ham, da de sendte ham til Atletico i to år? Forstår ikke hvorfor folk altid tuder over spillere som rejser til nye klubber (specielt hvis det er til Real). Der findes ikke rigtig klubber som er loyale over for deres spillere. Sælger dem, det sekund der ikke længere er behov for dem. Fx da Chelsea solgte Cech pga af Courtois.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober