Luk

Real Madrid på spanden efter Brugge-skuffelse

| Champions League | 37 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Club Brugge 2-2
Champions League gruppe A
9' 0-1 Emmanuel Dennis
39' 0-2 Emmanuel Dennis
55' 1-2 Sergio Ramos
84' 1-2 Ruud Vormer
85' 2-2 Casemiro

Real Madrid var tirsdag nede med 2-0 mod Club Brugge i Champions League, inden de kom igang og sikrede sig 2-2 - Kongeklubben stadig sidst i Gruppe A.

Club Brugge spurter derudaf i toppen af den bedste belgiske række, og tirsdag aften skulle belgierne så forsøge at drille mægtige Real Madrid på udebane.

At Real Madrid havde behørig respekt - og hårdt brug for tre point efter afklapsningen mod PSG - kunne ses af startopstillingen, hvor der bortset fra skadede Bale og Asensio var stjernenavne på alle pladser, deriblandt Eden Hazard.

Selvom de ikke just sad på bolden, så virkede Brugge fra starten farlige, og efter otte minutter bragte de sig sågar foran, da Emmanuel Dennis inde foran mål med en klodset førsteberøring og derefter en noget tilfældig og heldig andenberøring tog fusen på Thibaut Courtois og fik bolden i nettet.

Dommeren annullerede øjeblikkeligt målet for offside, men en VAR-gennemgang afslørede, at der ved ingen af de to afleveringer, som ledte op til målet, kunne dømmes en klar offside, og Brugge-spillerne kunne derfor endelig juble fuldt ud over 1-0-føringen.

Hjemmeholdet fik så småt styr på spillet og fik lagt det pres, man kunne forvente, men kort før pausen gik det galt igen.

Luka Modric viste, hvor langt han er fra topformen, da han mistede en bold midt på egen banehalvdel, hvorefter Emmanuel Dennis blev sendt afsted i dybden.

Som ved sit første mål fik den 21-årige nigerianer lavet en mærkelig berøring og så ud til at komme for tæt på Courtois, men i sidste øjeblik løftede Dennis kuglen ind over den fremstormende keeper og i kassen til en sensationel 2-0-føring.

Rødt kort og comeback 

En skadet Madrid-keeper Thibaut Courtois blev skiftet med Alphonse Areola i pausen, og også venstre backen Nacho blev flået ud af træner Zidane og erstattet af Marcelo.

Dennis var i starten af anden halvleg tæt på en 3-0-scoring fra nært hold, men Areola reddede, hvorefter Sergio Ramos fik en hovedstødsreducering tæt under mål annulleret for offside - inden en VAR-gennemgang alligevel lod målet stå til 2-1.

Efter de nær var kommet ned med 3-0 var Kongeklubben i stedet pludselig igang, og med indskiftningen af Junior Vinicius istedet for Lucas midt i anden halvleg havde Zidane nok håbet, at det var den trumf, der kunne knække Brugge.

Først fem minutter før tid fik spanierne dog igen hul på belgierne, da Ruud Vormer var blevet vist ud for sit andet gule kort.

Det efterfølgende frispark blev sendt i feltet, hvor Casemiro oversteg sin direkte modspiller og pandede bolden uimodståeligt i kassen til 2-2.

Det ene point var vigtigt for Madrid, omend det ikke gjorde nogen sommer, idet klubben fortsat er sidst i Gruppe A, hvor Galatasaray og PSG spiller om førstepladsen senere tirsdag. 


Af Thor Carlskov

37 kommentarer

Sims91 20:50          
En skændsel. Det er hvad der sker, når man undervurderer modstanderen i sådan en grad, at man ikke engang gider prøve. Simpelthen ikke godt nok først at vågne op i 2.halvleg.
Indtil nu har Hazard været en kæmpe skuffelse og jeg er i tvivl om Vinicius. Han virker ikke til at forstå spillet.
CCDK 20:50          
Farvel Zidane
HerbalAttraction 20:51          
godt spillet af Brugge. de brugte deres få chancer godt og Madrid er fuldstændig rundtossede for tiden. Det er sku vildt at se Europas konger falde så dybt.
The-Man 20:52          
Ja Real fortjente det vel nok i sidste ende og spillede en rigtig fin 2 halvleg, men hatten af for Brugge, nøj hvor de drenge kæmpede for det og Real kan vel takke Areola med en fantom redning for at det ikke bliver til 3-0 til Brugge også var den kamp vel lukket og slukket. Forstår simpelthen ikke meningen i at starte med Nacho på backen, det kan vel næppe komme som et chok for Real og Zidane at Brugge havde tænkt sig at spille kontra fodbold og Nacho blev jo kørt over af de hurtige Brugge fowards. Vasquez var en decideret joke og satte næsten ikke en aflevering rigtigt og Modric er bare en skygge af sig selv, skræmmende at tænke på at han har været kåret til årets spiller..
losamigoss 20:52          
Kan Stig Tøfting ikke tie stille fra nu af og til jul, tak!
Andreas_ 20:52          
Ufatteligt Lucas Vazquez kan blive ved med at få spilletid for et hold som Real Madrid. Send ham nu ned på B holdet hvor han hører til
Humannxx 20:52          
Hold nu op hvor er det ringe. De er simpelthen ikke kyniske nok foran mål. Det var Brügge til gengæld.
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober