Luk

Real Madrid sejrede trods rødt kort

| La Liga | 7 kommentarer
Real Madrid sejrede trods rødt kort
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Espanyol 2-0
La Liga
37' 1-0 Raphaël Varane
79' 2-0 Karim Benzema
83' 2-0 Ferland Mendy

Real Madrid vandt en sikker sejr over Espanyol i La Liga, selvom Ferland Mendy blev smidt ud efter 83 minutter.

Real Madrid skulle forsøge at spille sig forbi Barcelona i toppen af La Liga, da Los Blancos mødte bundholdet Espanyol på hjemmebane lørdag. 

Zidanes tropper startede bedst ud med flere nærgående forsøg. Hjemmeholdet kom efter 37 minutter i front, da Raphaël Varane blev spillet fri tæt under mål og sparkede bolden sikkert i kassen. 

I første halvleg havde Espanyol ikke det store at bidrage med. Blot et skudforsøg blev det til, mens Real Madrid blev noteret for hele 11 målforsøg. 

Real Madrid kunne gå til pause med en 1-0-føring. 

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet deres dominans, men på trods af et hav af skudforsøg kæmpede Real Madrid med at få 2-0-scoringen over stregen. Med godt ti minutter igen lykkedes det dog Madrid-klubben. 

Karim Benzema sparkede bolden i kassen efter et veludført angreb.

Fire minutter efter fik Ferland Mendy sit andet gule kort, og derfor var Real Madrid i undertal resten af kampen. 2-0 blev dog kampens slutresultat.

Med sejren indtager Real Madrid førstepladsen i La Liga med 34 point efter 15 kampe. Barcelona kan komme op på samme pointtal som Real Madrid med en sejr over Mallorca lørdag. 

Anderledes kritisk ser det ud for Espanyol, der er næstsidst med ni point efter 16 kampe.


Af Anders Jensen

7 kommentarer

Sims91 14:55          
Vigtigt sejr. Ingen ekstraordinær præstation men arbejdet blev gjort. Få skilte sig ud igennem kampen generelt, men igen var den individuelle kvalitet fra Benzema og Valverde nok.
Humannxx 14:59          
Det mest positive synes jeg er at selv når spillet ikke kører optimalt, får man alligevel sejrene hjem. Godt med endnu en sejr.
Ma-sH 15:05          
Fin stime de er inde i Real, det virker som om der er ro på igen, og at b-kæden også begynder at levere. Helt godkendt og spændende sæson der har gang i indtil videre! Som Real fan er det fedt at sidde med følelsen af at være tilbage i gear igen.

Og i øvrigt nok en af de bedste kampe jeg har set fra Vinicius, og jeg har om nogen ikke været fan af ham, og synes Zidanes placering af ham i hierarkiet i denne sæson har været fornuftig. Men i dag så jeg for første gang i lang tid flere fornuftige beslutninger end det modsatte, og flere gange et ordentligt slutprodukt. Det er lovende hvis Zidane også kan få ham i gang!
laligafan 15:05          
hold nu fast de spillede godt i dag. midtbane forsvaret maalmanden virkelig godt.
valverde han er jo en stjerne benzema som fik ulidelige meget kritik herinde foerhen spillede fantastisk.
vinicius er jo saa taet paa ren verdens klasse mangler lige lidt specielt i afslutningerne.
modric spillede ogsaa godt da han kom ind virkelig godt zidane passer stadig paa ham fint nok.
stadig skal der gang i brahim og jovic.
rema 15:26          
Øøø ham benzema, har han ikke fået nok af real?
Redondo69 15:27          
Nu var det godt nok også et ringe Espanyol hold, som Real Madrid mødte i dag. Deres topscorer er Marc Roca, defensiv midtbanespiller, som har taget ligaen med storm i år med hele 2 scoringer!

Ellers ser man jo potentiale. Jeg har absolut intet i mod at give mere ansvar til Fede Valverde. Han er en glimrende tovejsspiller og han arbejder hårdere end Modric. Modric ligner en mand, som er på vej mod den sidste tid i Madrid.

Vinicius har farten og teknikken. Han kan udfordre og han kæmper for det, men det bliver desværre ikke omsat til de sorte tal, som betyder noget i sidste ende. Det skal nok blive godt. Han er kun 19 år, så det er jo faktisk ret vildt, at han får så meget spilletid. En udlejning kan stadigvæk være en mulighed.
Mikkelsen11 18:43          
Kanon at se hvordan Zidane har fået spillet til at flyde i Real Madrid igen på trods af de mange skader. Selvom vi ikke kører Espanyol over i dag, sidder man bare med en rolig fornemmelse i kroppen i 90 min.

Vinicius med flere topaktioner end Rodrygo i dag, men også med flere dårlige. Og det er jo dét, han skal arbejde på. Bundniveauet skal hæves og slutproduktet øges. Lad os håbe det kommer en dag, for det pynter altid med en brasiliansk showman i startopstillingen!

Mendy er jeg ikke imponeret af. Stor, stærk og hurtig er han. Men jeg savner spilforståelse, overblik og teknik. Uintelligent rødt kort i dag i en periode, hvor Zidane har brug for ham i Marcelos skadesfravær.
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar