Luk

Real Madrid skuffede fælt i ny nedtur

| La Liga | 17 kommentarer

Infoboks

Espanyol - Real Madrid 2-1
La Liga
17' 1-0 Raul de Tomas
60' 2-0 Aleix Vidal
71' 2-1 Karim Benzema

Espanyol vandt højst overraskende med 2-1 over Real Madrid i en kamp, hvor hovedstadsklubben kæmpede med at få offensiven til at hænge sammen.

For Real Madrid var kampen mod Espanyol søndag eftermiddag ikke en helt almindelig kamp.

Det var en mulighed for at vaske en grim plamage af sig efter det sensationelle 1-2-nederlag til undertippede moldoviske FC Sheriff i Champions League-gruppespillet.

Det afspejlede sig også i madrilenernes startopstilling, hvor de helt store stjerner startede på banen.

Fronttrioen bestod således af Karim Benzema, Vinicius Junior og Fede Valverde, mens den unge Eduardo Camavinga startede på den centrale midtbane.

Hjemmeholdet fra Espanyol skulle ligesom sin modstander forsøge at rejse sig efter et 0-2-nederlag til Sevilla, og det gjorde de bedst fra kampens start. 

Real Madrid kom ikke ordentligt ud og sløsede i boldomgangen. Modsat var Espanyol tændte og vandt de fleste nærkampe.

Efter 17 minutter betalte den indstilling sig. Angriber Raul de Tomas mødte en præcis tværaflevering med en hurtig og præcis afslutning, og så stod det noget overraskende 1-0 til hjemmeholdet. 

Real Madrid-spillerne var tydeligt forvirrede, og de fik da også etableret et mere stabilt spil, end de gjorde i løbet af det første kvarter. 

Det blev dog aldrig for alvor farligt, selvom de hvidklædte tilkæmpede sig en del dødbolde udenfor Espanyols felt.

I anden halvleg havde Carlo Ancelotti erstattet Camavinga med 20-årige Rodrygo i bestræbelsen på at få et mere offensivt udtryk.

Og det blev da også til et mål. Men det kom i den forkerte ende, hvis man holder med Real Madrid. 

Espanyols erfarne midtbanespiller Aleix Vidal brød igennem gæsternes forsvar og udplacerede Thibaut Courtois med fladt skud i det korte hjørne. 2-0 til stor jubel på tribunerne.

Real Madrid virkede rystede, men det sørgede Karim Benzema for at lave om på. 

Og efter 68 minutter havde franskmanden bolden i nettet. 

Scoringen blev dog annulleret efter en korrekt offside-kendelse. Nemt skulle det ikke blive.

Benzema var sulten og ikke færdig med at true. Bare tre minutter efter tog han sagen i egen hånd, afdriblede tre af sine direkte modstandere og sendte kuglen hårdt i kassen. 2-1 og en vigtig reducering for Real Madrid.

Den aldrende angriber skulle vise sig at blive et vigtigt kort for udeholdet i resten af kampen. Han var manden bag de fleste af de offensive aktioner og fyldte godt i luftrummet.

Det lykkedes dog ikke Real Madrid at sætte udligningen ind, selvom de kæmpede heroisk til sidst.

Dermed tabte hovedstadsklubben for anden gang i træk, men ligger forsat nummer et i La Liga. Espanyol tog en vigtig sejr og ligger nu nummer 12 med ni point.


Af Rasmus Glud

17 kommentarer

Sims91 18:10          
Endnu en elendig omgang. Energiforladt og forsvaret bliver ikke overraskende ved med at være et kæmpe problem. Det kan godt være formationen nødvendivis må ændres til 3 nede bagved med wing backs og så håbe på at det bliver bedre. Alt for mange lortemål bliver lukket ind.
mmahen1962@hotmail.com 18:11          
hehe love it....


glæder mig som et lille barn til at høre hvad Sims91(KÆMPE FAN) har at sige...
Ruddock 18:12          
Der er en ny Sheriff i byen!!!
YouGottaPayTheTrollToll 18:14          
Den landskamppause kommer på et godt tidspunkt. Noget af et formdyk der pludselig er kommet. Forhåbentlig kan Ancelotti vende det efter en pause.
TheHitch80 18:18          
Hvis Barcelona vinder den kamp de har til gode, da er de søreme bare to points efter Madrid klubberne.
Sims91(KÆMPE FAN) 18:26          
som mit navn også hentyder til så er jeg ekstremt enig i Sims91´s analyse.

lasse du huskede mig? jeg er æret! hvordan går det desuden med barcelona i la liga? jeg har desværre en gammel telefon som ikke kan scrolle længere ned end top 6 og jeg kan altså ikke finde barcelona? kan du ikke lige hjælpe mig med at fortælle jeres placering?
mmahen1962@hotmail.com 18:31          
Sims91(KÆMPE FAN)

Jeg tror det er på tide du ligger dig i sengen i fosterstilling, og græder videre knægt. Selv med barcas værste hold og sæson i årtier, er barca kun 2 point bagved real og atletico, hvis den udsatte kamp vindes.

men smiler af dig kære fake sims.
Torsdag 2. december
Onsdag 1. december