Luk

Real Madrid skuffede hjemme mod Osasuna

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Osasuna 0-0
La Liga

Real Madrid spillede onsdag aften 0-0 mod Osasuna i La Liga, hvilket dog stadig rækker til en førsteplads i en tæt top i den spanske liga.

Real Madrid kunne onsdag aften sende sig selv alene på toppen af en tæt La Liga, da hovedstadsklubben tog imod velspillende Osasuna.

Med et uafgjort resultat til Sevilla tidligere onsdag aften og en kamp i hånden på Real Sociedad, ville en sejr sende Real Madrid alene på førstepladsen.

Det var dog ikke hvilket som helst hold, der kom på besøg.

Osasuna lå inden kampen på en syvendeplads, og de havde fået ti point i de seneste fire La Liga-kampe.

Det var som forventet Real Madrid, der sad på spillet i første halvleg.

Unge Eduardo Camavinga kom efter 22 minutter frem til en fin afslutning, da han sparkede tæt forbi den ene opstander på kanten af feltet.

Kort efter havde Dani Carvajal en god chance, men højrebacken bragede sin afslutning over mål, selvom det var fra en god position i feltet.

Casemiro forsøgte sig også inden pausen, men det var dog Camavinga, der kom tættest på en scoring. Den franske midtbanespiller kom godt til vejrs efter et hjørnespark fra Marco Asensio, men hovedstødet gik lige over mål, og derfor stod den stadig 0-0 ved pausen.

Forløsningen udeblev

Efter pausen fik hjemmeholdet sig et chok, da Osasunas Jon Moncayola klaskede bolden på venstre opstander inde feltet efter en flot kontra, men Real slap med skrækken.

Karim Benzema har haft en god sæson, som kunne være blevet endnu bedre efter 62 minutter, da han modtog bolden inde i feltet, men franskmandens afslutning gik over mål.

Fem minutter senere forsøgte kaptajn-Benzema sig igen, denne gang med en flugter, men endnu engang uden for målrammen.

Et kvarter før tid bed udeholdet fra sig, da David Garcia fik hovedet på et godt slået frispark, men endnu engang gik en afslutning forbi mål.

I det sidste kvarter pressede Real Madrid på for den forløsende scoring, men det blev først rigtig farligt i det 88. minut.

Her spillede Vinicius Junior flot Marcelo fri i dybden, men den rutinerede venstrebacks afslutning gik på tværs af målet.

Dermed endte det målløst på Bernabeu, og Real Madrid missede chancen for at tage tre gode point i toppen, i en runde hvor flere konkurrenter satte point til.

Real Madrid ligger dog på førstepladsen med det ene point. 

Hvis Atletico Madrid vinder deres kamp torsdag, så ligger fem hold på 21 point i toppen af La Liga.


Af Tobias Bladt Haarder

13 kommentarer

Sims91 23:25          
Skuffende. Der kunne simpelthen ikke findes løsninger til at åbne et meget, meget godt trænet Osasuna-manskab op. Det skal de have, men det er ikke godt nok.
Det hjælper selvfølgelig heller ikke, når hele højre side med Asensio, Camavinga og Carvajal har en decideret rædselsfuld første halvleg. Tydeligt Camavinga er lidt rusten efter ikke at have spillet meget på det sidste. Slet ikke oven på sit spil og helt ude af stand til at tage de rigtige beslutninger. Typisk for en ung spiller. Han var med garanti blevet smidt ud, hvis han ikke var blevet skiftet ud i pausen.
Kenken 23:27          
Fortjent point til Osasuna

Vildt at der ikke gives gult til forsøget på film fra Rodrygo. Der var vel en halv meter mellem forsvarsspilleren og Rodrygo og alligevel smider han sig og appellerer for frispark.
The Tactician 23:27          
Har ikke tjekket Real kamptråde de seneste 5-6 kampe. Men kan se at intet har ændret sig. Sims sidder stadig på tronen
endagtilbage 23:28          
Det er som om når modstanderne stiller sig ned og kompakt og lader Real spille på ydersiden til indlæg tager de fuldstændig brodden af Madrid. Det hold kan ikke undvære Valverde centralt på banen. Også er det jo jammerligt dommeren kun lægger 4 min til, når de har tidsudtrukket siden første minut. Kun Vinicius der viser niveau, men man kan ikke gøre det alene.
Spanskdominans 23:35          
@kenken
Prøv med 2 meters afstand
Return_of_the_Mølbat 23:39          
Fortjent point til Osasuna

Vildt at der ikke gives gult til forsøget på film fra Rodrygo. Der var vel en halv meter mellem forsvarsspilleren og Rodrygo og alligevel smider han sig og appellerer for frispark.
Det er nemlig vildt, at man kan mene, at pointet til Osasuna, som stod i eget straffesparksfelt og sparkede væk ca. hele 2. halvleg, er fortjent.

OT:

Voldsomt frustrerende resultat fra en kamp, som man totalt dominerede. Havde skarpheden været der, ville man have vundet sådan en kamp med 4-0.
Jeg fatter desuden ikke, hvordan dommeren kun var i stand til at finde 4 tillægsminutter, når man tænker på, at Osasuna-keeperen trak tiden lige fra startfløjtet i anden halvleg. De 4 minutter var vel den tid, som han trak efter det 75. minut. Der burde som minimum have været lagt dobbelt så lang tid til.
Og nu hvor vi snakker manglende gule kort, så stopper en Osasuna-spiller en kontra med hånden, hvilket dommeren faktisk dømmer, men undlader at give kort for, hvilket er stik imod reglerne. Samtidig gav han blot en anden Osasuna-spiller en påtale, efter han sparkede bolden væk foran Casemiro, da brasilianeren skulle til at tage et frispark. Gennemført elendig dommer.

Jeg vil desuden lige nævne, at Lucas Vázquez igen beviser, at han ikke er god nok til at spille for Real Madrid. Han erstattede en svagt spillende Carvajal, men formår alligevel at få førstnævntes præstation til at se rigtig god. At tabe samtlige dueller, man er involveret i, er imponerende dårligt.
Bruger 007 23:43          
@Kenken
Siger manden som ikke mente Reals sejr mod Barcelona var fortjent udelukkende fordi statistikken var lige. Troll? Det tror jeg.
Fredag 3. december
Torsdag 2. december