Luk

Real Madrid skuffede mod Villarreal i La Liga

| La Liga | 19 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Villarreal 0-0
La Liga

Real Madrid skuffede lørdag aften på hjemmebane, hvor de havde store problemer i offensiven, og dermed spillede de blot 0-0 mod Villarreal i La Liga. 

Real Madrid kunne lørdag aften stikke af i toppen af La Liga, da Villarreal kom på besøg på det nyrenoverede Santiago Bernabeu i La Liga.

Inden opgøret lå Carlo Ancelottis tropper på førstepladsen med to point ned til Sevilla, og derfor ville de udbygge deres føring, hvis der kom tre point ind på kontoen, men det blev ikke den nemmeste kamp for Real Madrid.

De formåede nemlig ikke at ramme indenfor målrammen før pausen, da det på ingen måde fungerede for spillere som Karim Benzema og Vinicius Junior.

Villarreal var derfor det bedste mandskab i første halvleg, hvor de da også kom frem til en række muligheder. Her havde Paco Alcacer blandt andet en stor chance, men hans forsøg fra kanten af feltet var ingen trussel for Thibaut Courtois.

I anden halvleg skulle Real Madrid forsøge at få gang i den offensive del af spillet, men det var fortsat Villarreal, som stod bag de største chancer i opgøret.

Her viste gæsterne blandt andet kvaliteten efter en dødbold, hvor Dani Parejos frispark til sidst endte hos Alcacer igen. Her røg bolden så på tværs af feltet, hvor Pau Torres forsøgte at prikke bolden i mål, men chancen løb ud i sandet.

Real Madrid vågnede dog op til dåd i slutfasen, og så blev det spændende på Santiago Bernabeu. 

Her formåede Vinicius Junior at blive farlig på kanten, mens indskifterne Eduardo Camavinga og Isco også fik muligheden for at bringe Real i front, men bolden ville bare ikke ind over stregen til stor ærgrelse blandt hjemmeholdets fans.

Villarreal var dog farlige på omstillingerne, og her var Ruben Pena tæt på at komme helt fri med en friløb kort før tid. Reals Nacho Fernandez fik dog reddet situation, da han fik presset bolden fra Pena.

Det var billedet på Villarreals kamp, at de gang på gang kom frem til en mulighed, men formåede ikke at gøre chancen stor nok, og derfor fik de ikke scoret lørdag aften.

Det formåede Real Madrid dog heller ikke for første gang i denne sæson, og dermed endte La Liga-opgøret med 0-0 mod Villarreal.

Den spanske hovedstadsklub står nu noteret for 17 point efter syv runder, hvor de har tre point ned til Sevilla på andenpladsen i La Liga.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober