Luk

Real Madrid slår Benfica og vinder de unges CL

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Real Madrid
La Liga (05/12)
Oddset 2,50 3,50 2,75
bet365 2,50 3,50 2,70

Real Madrids unge spillere under 19 år vandt 3-2 over Benficas ditto i finalen i UEFA Youth League.

Real Madrids u-19-mandskab havde slået klubber som Inter, Juventus og Red Bull Salzburg i deres vej til finalen i UEFA Youth League, der blev spillet onsdag i Nyon.

Modstanderen var Benfica, som på deres vej havde overvundet klubber som Ajax, Dinamo Zagreb og Liverpool.

Der var derfor lagt op til en lige kamp mellem to stærke mandskaber, og det blev det også - i anden halvleg.

I første halvleg så Real Madrid nemlig ud til at køre sejren sikkert hjem, da først Pablo åbnede for scoringen efter 26, og Benficas Henrique Jocu med et selvmål i overtiden sørgede for, at Real Madrid gik til pause med en 2-0-føring.

Let skulle det dog ikke gå for Real Madrid i anden halvleg, hvor Benficas 19-årige Goncalo Ramos for alvor viste eksempler på sin målfarlighed.

Ni minutter inde i anden halvleg gjorde han det således til 2-1, og otte minutter efter Real Madrids Miguel Ortega havde scoret til 3-1 i det 50. minut, sørgede han for at bringe spændingen tilbage i opgøret med målet til 3-2.

En tand for spændende blev det måske for 19-årige Tiago Dantas, der brændte sit straffespark for Benfica, der efter 68 minutter missede muligheden for at udligne til 3-3.

Flere mål blev det ikke til for de unge talenter, og så kunne Real Madrids ungdomsspillere med en 3-2-sejr følge i førsteholdets spor og løfte trofæet.


Af Lasse Rene
Lørdag 5. december
Fredag 4. december