Luk

Real Madrid slog Granada i målrigt opgør

| La Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Granada - Real Madrid 1-4
La Liga
17' 0-1 Luka Modric
45' 0-2 Rodrygo
71' 1-2 Jorge Molina
75' 1-3 Álvaro Odriozola
76' 1-4 Karim Benzema

Real Madrid hænger på i toppen af La Liga, efter det torsdag blev til en 4-1-sejr på udebane over Granada. Sejren sender Real op på andenpladsen.

Real Madrid havde brug for en sejr på udebane mod Granada, hvis drømmene om et mesterskab for alvor skulle holdes i live. 

Inden torsdagens opgør var Real på tredjepladsen med 75 point, mens Atletico Madrid og FC Barcelona var foran på første- og andenpladsen med henholdsvis 80 og 76 point.

Real var på grund af skader uden flere store navne, og derfor var Federico Valverde rykket ned på højrebacken, mens venstrebacken blev dækket af 19-årige Miguel Gutiérrez. 

Også på midtbanen var der et ukendt ansigt, da 20-årige Marvin Park havde fundet plads ved siden af Casemiro og Luka Modric. 

På trods af udskiftningerne i startopstillingen, så starte Real opgøret bedst, og hovedstadsklubben kom da også foran efter 17 minutter, da Gutiérrez lobbede bolden over Granada-forsvaret, hvor Luka Modric kunne samle bolden op, inden han sendte gæsterne på 1-0.

Som minutterne skred frem kom Granada lidt bedre med i opgøret, men hjemmeholdet havde store problemer med at skabe chancer.

Det problem havde Real Madrid dog ikke, da Rodrygo fik bolden midt på banen i første halvlegs overtid. Den unge brasilianer tog bolden med ind i feltet langs højrekanten, inden han sparkede bolden fladt over i modsatte side af målet.

Fra anden halvlegs start blev Marvin Park byttet ud med Alvaro Odriozola, og spanieren skulle få sat sit aftryk på kampen i anden halvleg. 

Inden da udviklede opgøret sig dog til en lidt mere lige affære, hvor Granada kom længere frem på banen. 

Det kastede også en scoring af sig efter 71 minutter, da Thibaut Courtois gav en ripost i feltet, som Jorge Molina kunne sparke i mål til 1-2.

Reduceringen fik sat gang i Real Madrid, som kort efter bragte sig på 3-1, da indskiftede Eden Hazard smed en bold på tværs i feltet, som ligeledes indskiftede Odriozola kom først på med afslutning, der sendte bolden op i målhjørnet.

Et øjeblik senere blev en lang bold sendt op på hjemmeholdets banehalvdel, og Rui Silva i Granada-målet havde bevæget sig langt væk fra målet. 

Målmanden kiksede sin tæmning, som i stedet sprang over til en fri Karim Benzema, der sendte bolden i et tomt mål langt udefra.

Derefter var kampen reelt set afgjort, og der var da heller ingen af holdene, som fik scoret yderligere i kampen. 

Med sejren rykker Real Madrid nu op på andenpladsen med to point op til Atletico på førstepladsen. 

Granada er fortsat nummer 10 i La Liga uden mulighed for at nå de europæiske pladser i tabellen.


Af Krister Olsen

12 kommentarer

Sims91 23:53          
Fin sejr. Gode præstationer af de unge. De sidste to kampe bliver vanskelige.
Return_of_the_Mølbat 23:57          
Miguel Gutiérrez med en MOTM-præstation, inklusiv sæsonens bedste assist i La Liga.

Courtois beviser igen, igen, at han er verdens bedste målmand. Militão fortsætter storspillet i forsvaret. Vamos!
cornholio 23:58          
Lidt bemærkelsesværdigt at man falder drastisk i niveau, da Isco, Asensio og Hazard skiftes ind samtidigt.. På ét mangler der åbenbart ærgerrighed og vilje, selvom vi snakker om bærende skikkelser i truppen. Efter 2-1 scoringen hanker man heldigvis op i sig selv og får scoret et godt mål, så helt skidt er det ikke - man er dog ikke langt fra at forære endnu mere væk..
ligaes 00:02          
Fin sejr. Selvom niveauet faldt voldsomt i 2 halvleg.

Nogen der kan forklare hvorfor VAR ikke griber ind i første halvleg, hvor en Granada spiller stempler Park direkte ned i læggen? Modric havde en identisk situation i sidste sæson mod Celta hvor han fik rødt kort. Og det var også i første halvleg hvis det skulle spille nogen rolle..
mmahen1962@hotmail.com 00:05          
Nej Sims91. Madrid mangler ikke 2 svære kampe, men kun 1 mod Bilbao på udebane.
Kampen mod villareal på hjemmebane vinder real stensikkert. villareal spillerne, og træneren har deres tanker rettet mod united i europa league finalen på det tidspunkt, da EL finalen spilles 3 dage senere. det kommer til at kunne ses på spillet.

svært at se atletico smide det, men man må jo se, hvad der sker.
cornholio 00:07          
Ligaes
Tror helt simpelt det handler om vurderinger, og hvem som sidder bag skærmen i VAR-vognen.. Den kan sagtens vurderes til at være af den grimme slags og dermed kaste det røde kort af sig, ligesom den kan vurderes som værende mere tilfældig og dermed uden straf.. Det er svært at finde en rettesnor for de her vurderinger.
Return_of_the_Mølbat 01:42          
Nogen der kan forklare hvorfor VAR ikke griber ind i første halvleg, hvor en Granada spiller stempler Park direkte ned i læggen? Modric havde en identisk situation i sidste sæson mod Celta hvor han fik rødt kort. Og det var også i første halvleg hvis det skulle spille nogen rolle..
Jeg mindes at have læst et eller andet sted, at de lavede reglen om ganske få dage efter Modric´ røde kort, så den slags forseelser ikke længere automatisk skulle kaste en udvisning af sig. Nu er det op til dommeren.

Granada kunne dog sagtens have fået 2 røde kort i denne kamp. Først var der den grimme stempling på Marvin Park, og i 2. halvleg var der en ligeså grim stempling på Hazard. De spanske dommere giver dog næsten altid rigtig lang snor til Real Madrids modstandere, mens Los Blancos-spillerne ofte får gule kort for de mindste frispark. Militãos advarsel i dag var knapt en forseelse, og desuden hans første i kampen, men dommeren kunne ikke vente med at stange kortet i ansigtet på ham.
Søndag 20. juni