Luk

Real Madrid tævede Zaragoza og er videre

| Copa del Rey | 3 kommentarer

Infoboks

Zaragoza - Real Madrid 0-4
Copa del Rey
6' 0-1 Raphaël Varane
32' 0-2 Lucas Vázquez
72' 0-3 Vinicius Junior
80' 0-4 Karim Benzema

Real Madrid spillede sig onsdag aften videre til Copa del Reys kvartfinaler med en overlegen 4-0-sejr over Zaragoza.

Zinedine Zidanes Real Madrid-tropper stod onsdag over for Segunda-holdet Zaragoza i ottendedelsfinalen af den spanske pokalturnering.

Real Madrid stillede stærkt til start, og kongeklubben skulle bare bruge seks minutter på at tage føringen, da en situation omkring et hjørnespark havnede hos en helt fri Raphael Varane ved bagstolpen, og så sparkede franskmanden let 1-0-målet i nettet.

Den føring blev fordoblet efter godt en halv times spil, da Toni Kroos fandt Lucas Vazquez, der med en hård afslutning med ydersiden bankede Real Madrid på 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen trods yderligere chancer til mål i begge ender.

Zaragozas Shinji Kagawa fik en fin chance efter pausen, men skarpheden manglede hos den tidligere Dortmund-profil.

I stedet var det ti minutter senere Real Madrid, der gjorde det til 3-0 på mål af Vinicius Junior, og så var kampen reelt afgjort.

Real Madrid havde dog mere i sig, for med ti minutter igen lukkede og slukkede netop indskiftede Karim Benzema til slutresultatet 4-0.

Dermed er Real Madrid stensikkert videre til kvartfinalen i Copa del Rey, mens Zaragoza atter kan rette fokus på oprykningskampen i Segunda Division.


Af Martin Schmidt
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar