Luk

Real-præsident: Umuligt at købe Pogba

| International | 13 kommentarer
Real-præsident: Umuligt at købe Pogba
Foto: Getty Images

Infoboks

PSG - Real Madrid
Champions League gruppe A (18/09)
bet365 2,20 3,60 3,20
NordicBet 2,22 3,80 3,20
Oddset 2,15 3,65 3,20

Real Madrid ville gerne købe Paul Pogba i sommer, men Manchester United ville på ingen måde sælge franskmanden, fastslår præsident Florentino Perez. 

Paul Pogba åbnede i løbet af sommeren op for et skifte væk fra Manchester United, men den franske midtbanemotor endte med at blive. 

Real Madrid var ellers klar til at købe, men præsident Florentino Perez forklarer, at Manchester United kategorisk nægtede. 

- Der er spillere, som ikke bliver solgt. Vi gik efter Lewandowski i adskillige år, men der skete ingenting, for han har ingen klausul, og de vil ikke sælge ham. 

- Det er umuligt. Det er det samme med Pogba. Når visse spillere skal sælges, så kan vi gå efter dem, siger Perez ifølge Marca. 


Af Mikael Blond

13 kommentarer

Pindhunden 09:38          
Så fik vi da beviset for, at de gerne vil købe Pogba. Med alle rygterne så er det svært at vide, hvad der er rigtigt.
Problemet for United er, at et Pogba-salg ville vise igen, at klubben er langt fra toppen, og det er svært at købe kvalitetserstatninger. Isoleret set ville det ellers være fint at sælge Pogba for at kunne købe to midtbanespillere, der vil være i klubben og kan levere det arbejde, man kan forvente.
Kong Dario 09:50          
Fint det ikke lykkedes
miks 10:49          
Omvendt så må der ikke være meget interesse for Eriksen i Real, hvis det er umuligt at hente Pogba.
cornholio 13:13          
Man er jo glad for at det ikke lykkedes.. Ingen gider vel rigtigt at have Pogba i klubben, han bringer for meget virvar med sig og for lidt kvalitet på banen i det lange løb.. Lidt ligesom med Neymar, som dog ville være en endnu skrækkeligere signing..
bruger 162151 13:53          
Pogba og neymar er begge to spillere med kæmpe potentiale men som aldrig bliver forløst 100% pga deres mentalitet .
Kasperyolo 14:00          
Cornholio, kunne ikke være enig i det som du skriver.
The Tactician 14:12          
Neymar har så sandeligt bevist sig på højeste niveau. Udover første sæson i Barcelona, var han jo vanvittig. Især hans tredje sæson, hvor han i Messis 2-3 måneders skadesfravær, tog ansvaret på sådan en måde, at man ikke mærkede Messis fravær pointmæssigt. Noget som ingen andre spillere har formået siden 2008.

I PSG har han også hvert år været deres bedste spiller, indtil han løb indtil han løb ind i en skade. Hvem ved hvad det kunne havde blevet til i CHL, hvis han ikke var blevet skadet begge år. Det er ikke dårlig attitude eller andet der gør, at han blev skadet på det værste tidspunkt i sæsonen, 2 år i træk.

Neymar er for mig de seneste mange år den tredje bedste spiller i verden samlet set. Og målt på ren individuelt kvalitet den anden bedste spiller. At folk vil sætter spillere som Sterling, Salah og Mane over ham synes jeg er vanvid, og vil ikke blive overrasket, hvis de nævnte spillere synes det samme. Tror faktisk der var en video på youtube for et års tid siden, hvor netop Sterling skal lægge et drømmehold i FIFA, hvor han putter Neymar på hans egen plads, og siger at han ikke er på hans niveau
Mandag 16. september
Søndag 15. september