Luk

Real-profil advarer mod mental træthed

| La Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Leganes
La Liga (30/10)
bet365 1,22 6,00 12,00
NordicBet 1,25 6,75 10,50
Oddset 1,23 6,30 10,50

Raphael Varane er opmærksom på, at Real Madrid kan blive ramt af mental træthed, selvom han lige nu er godt tilfreds med mentaliteten i truppen.

Real Madrid har fået en smule hug for at være kommet skidt fra start i denne sæson, selvom klubben endnu ikke har tabt og er på førstepladsen i La Liga.

Årsagen er, at spillet ikke har været synderlig kønt, men Raphael Varane er godt tilfreds med pointhøsten hidtil i sæsonen. Han slår dog fast, at han og holdkammeraterne skal sørge for hele tiden at holde snuden i sporet.

- Vi er meget konkurrencedygtige, og vi har altid lyst til at blive ved med at vinde, men måske kan mental træthed ske, som det gjorde i sidste sæson.

- Derudover er der i Real Madrid altid pres på i forhold til at blive ved med at være sulten og spille men intentionen om at vinde, siger Raphael Varane ifølge goal.com.

Real Madrid har altså været udmærket kørende i La Liga rent pointmæssigt. Sådan er det derimod ikke gået i Champions League, hvor de første to kampe har budt på nederlag og uafgjort.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

TJensen 22:36          
Ej ej Ejjjjjjj, det her kommer han ikke godt fra i min bog :(

I RM er der ikke noget der hedder mental træthed, når du har på den hvide trøje er det ikke nok at man vinder kampe, fansene forventer at blive underholdt i samtlige 90 minutter.

Mental træthed kan du have om du spiller for City, men aldrig i klubber som Barca, RM eller Juventus, og det er derfor presset er som det er. Skal man hygge med sim sport som superstjerne er det i PSG eller Dubai du skal spille, ikke i verdens bedste klubhold (Plural).
Fcmuh 22:41          
Det var da en imponerende gang vrøvl. Du kan da have mental træthed i alle klubber. I sær når man er under konstant pres for at performe hver gang.
TJensen 22:43          
Ja sig det til Ronaldo...
UrbanStarS 22:52          
Tjensen.
Jeg er helt enig dog tror jeg ikke det får nogen konsekvenser. Har gør blot opmærksom på at hvis ikke man koncentrer sig og holder focus, ja så bliver det mentalt trættende.

Der er en grund til der bliver buet i Madrid hvis ikke der er brazil-bold på menuen.
TJensen 23:05          
@Urban, problemet i RM lige nu er vel at konkurrenten ikke er hård nok, i mit Rm bliver du sat af holdet om man ikke er mental klar til at give sig 110%

Men jeg kan godt se at Varana er mental træt når han ikke gider forsvare til dommeren har fløjtet, og generelt har set rigtig dårlig ud i år, synd der PT ikke er nogen der kan give ham lidt "mental" afkobling på bænken.

Ja i må godt nok undskylde mig men jeg kan ikke rigtig huske at Michal Jordan, Ronaldo, Obama, Bill Gates eller Michael Phelps har klaget over mental træthed.
For det er jo netop mentaliteten der skiller de helt store personligheder fra drengerøvene.

Selv menig mand som jeg kan da ikke skyde skylden på at jeg ikke levere på arbejdet på at jeg er mental træt, bare se hvad der skete med Henrik Clausen fra B&O som måske blev mental træt.

Kan ikke beskrive hvor sur jeg bliver over en så idiotisk kommentar!!!

Uhh, jeg er mental træt af alle de prøver jeg har i skolen, (Fie 12 år), GRRR
Aarhus-Zapp 23:24          
En ægte madridista ved hvad det handler om: at vinde, og KUN at vinde. Mental træthed er en by i Rusland.
JuanitoMaravilla 23:37          
Så kan man spørge: hvorfor bliver Ronaldo og Messi ikke mentalt trætte?

Mental træthed er konstruktion, der kun forekommer, når man føler, at man ikke kan eller vil opnå mere. Varane har vundet alt, og har åbenbart ikke kunnet se meningen med det. Han var i hvert fald ret dårlig sidste sæson. Men Ronaldo og Messi?

De bliver ved, da de stadigt kæmper om, hvem der bliver kendt som den bedste fodboldspiller i historien. Derfor bliver de ikke "mentalt trætte".
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober