Luk

Real satte 'Sheriffen' på plads

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

FC Sheriff - Real Madrid 0-3
Champions League gruppe D
30' 0-1 David Alaba
45' 0-2 Toni Kroos
55' 0-3 Karim Benzema

Real Madrid vandt onsdag aften 3-0 ude over FC Sheriff i Champions Leagues Gruppe D. Toni Kroos scorede et flot mål. Benzema og Alaba kom også på tavlen.

Real Madrid skulle onsdag aften forsøge at tilbageerobre førstepladsen i Champions Leagues Gruppe D fra Inter, der tidligere onsdag slog Shakhtar og overhalede Madrid.

Det var også et Real Madrid-hold der jagtede revanche mod FC Sheriff, da det moldoviske klubhold overraskende vandt 2-1 på Bernabeu i det omvente opgør tilbage i anden runde af gruppespillet.

Det var da også en Madrid-opstilling, der afspejlede, at gæsterne tog opgaven aldeles seriøs, hvilket dog først for alvor sprang i øjnene efter 17 minutters spil.

Her kombinerede gæsterne sig flot igennem, til bolden landede hos Carvajal på højresiden. Den hurtige back sendte et præcist cutback tilbag til Rodrygo, som dog ikke blev farlig nok på sin afslutning, som keeperen tog sig af.

Græske Georgios Athanasiadis var dog prissat efter en halv times spil, da Real Madrid fik et frispark på kanten af feltet, som David Alaba skulle tage sig af. 

Østrigeren sendte sit forsøg afsted, og på vejen stak en Sheriff-spiller sit ben ud for at blokere. Det havde dog ikke den ønskede effekt, for i stedet snød bolden Athanasiadis i buret, og så stod der 1-0 til gæsterne.

Real Madrid var det bedste hold i første halvleg og med fem minutter igen flugtede Carvajal lige over det ene målhjørne.

Lige inden pausen modtog Toni Kroos så bolden på kanten af feltet, og den tyske midtbanegeneral drejede smukt bolden helt op i krydset, så den tog undersiden af overliggeren og hoppede ned tæt ved stregen. Dommerens ur viste mål, og dermed kunne Real Madrid tage en 2-0-føring med til pause.

Ti minutter inde i anden halvleg blev det 3-0. Denne gang var det Karim Benzema, som scorede for Real og fik lidt oprejsning fra tidligere på onsdagen, hvor han blev dømt i den famøse sexvideo-sag. Ferland Mendy lagde flot op, og Benzema satte bolden i kassen på kanten af feltet.

Sheriff forsøgte at tage styringen tilbage i deres egen by, men chancerne blev brændt, og de måtte indse, at de denne aften skød med løst krudt.

Det endte 3-0 til Real Madrid, og Kongeklubben tager med sejren førstepladsen tilbage fra Inter inden den sidste spillerunde, hvor de to klubber kæmper om sejren i gruppen på Bernabeu.


Af Tobias Bladt Haarder
Søndag 5. december
Lørdag 4. december
BIF og FCM i pokalbrag - fede PL-kampe
06:32
AaB-boss: Ingen beslutning om kants udløb
06:30
Egyptisk tragedie: Træner døde under jubel
06:25
Brandt på røg på hospitalet: Har det godt
06:22
Bellingham insinuerer matchfixing fra dommer
06:21
BIF og FCM i pokalbrag - fede PL-kampe
06:00
Lionel Messi har vundet Ballon d´Or
05:28
Lionel Messi har vundet Ballon d´Or
05:17
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
04:32
Real flyver videre: Jovic slog til i Baskerlandet
04:20
F.C. Internazionale - Campione D´Italia
03:52
Saint-boss bebrejder egen keeper for sent mål
03:43
LIVERPOOL F.C. | 0-5
03:31
Brighton narrede Southampton i det 98. minut
03:29
Bellingham insinuerer matchfixing fra dommer
03:18
Bellingham insinuerer matchfixing fra dommer
02:39
UEFA straffer otte klubber for FFP-brud
02:32
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
02:08
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
02:06
Første sejr i PL: Newcastle lever i bunden
02:01
Wijnaldum sikrede PSG point i sidste minut
01:53
Benzema humper ud af topkamp med smerter
01:42
Thrane sikrede færøsk pokaltitel fra pletten
01:40
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
01:34
Saint-boss bebrejder egen keeper for sent mål
01:33