LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Real sejlede videre i 12. La Liga-nederlag

| La Liga | 24 kommentarer
Highlights: Real Madrid - Real Betis (La Liga)
Officielt: Real Madrid-stjerne forlænger til 2023
Highlights: Real Betis - SC Huesca (La Liga)
Highlights: Real Sociedad - Real Madrid (La Liga)
Highlights: Real Madrid - Villarreal (La Liga)
Real sejlede videre i 12. La Liga-nederlag
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Real Betis 0-2
La Liga
61' 0-1 Loren Moron
75' 0-2 Jesé Rodriguez

Real Madrid sluttede sæsonen, som det har set ud længe, og for 12. gang i sæsonen, da Betis slog storklubben med 2-0 på Santiago Bernabeu i La Liga-afslutningen.

Der var ikke noget på spil for nogen af klubberne, da Santiago Bernabeu lagde græs til La Liga-trejdepladsen Real Madrids sidste kamp i klubbens frygtelige sæson.

Midterholdet Real Betis var dagens gæster, og første halvleg bød på sporadiske slagudvekslinger, hvor Marcelo og Karim Benzema havde muligheder for Real Madrid, mens Betis også bød sig til – blandt andet ved Marc Bartra.

Kampen skulle være en time gammel, inden den første scoring faldt, og den kom fra Betis, som spillede flot rundt om et passivt Real Madrid-forsvar.

Loren fandt på smuk vis Andres Guardado foran mål, og mexicaneren passede Keylor Navas, der fik en afskedskamp i Real-buret.

Værre blev afskeden for Navas et kvarter senere, da den tidligere Real-angriber Jese scorede sit ottende mål på tre år.

Zidane valgte gennem kampen at sætte Isco, Lucas Vasquez og Marco Asensio, hvorfor walisiske Gareth Bale måtte se hele sæsonens sidste kamp fra bænken.

Real Betis var efter 2-0-føringen på bolden i kampens sidste del, og så blev resultatet altså ved 2-0.

Dermed har Real Madrid tabt uvante 12 gange i denne sæson, og Madrid-klubben kan ende hele 21 point efter de spanske mestre FC Barcelona, hvis Barca vinder senere søndag.


Af Jonas Dalgård

24 kommentarer

Sims91 13:54          
Pinligt. En længe ventet afslutning på en historisk dårlig sæson. Det har været ganske forfærdeligt at følge med i. Startopstillingen i dag siger på mange måder det hele. Der mangler simpelthen kvalitet. 5-6 spillere der slet ikke er gode nok til at starte for Real Madrid og resten har spillet markant under niveau. En stor sommer bør være i vente. Tid til at vågne op.
EfB 1924 13:56          
Helt vildt så ringe Real har været denne sæson.
Over 9000 13:56          
Et symptomatisk og ikke overraskende punktum for denne sæson. Sæsonens forløb har været forventet for mit vedkommende, og inden første spillerunde har jeg bare ventet på at sæsonen ville slutte. Jeg er dog ubeskriveligt skuffet over at se SÅ mange spillere, der ikke har udvist noget der minder om hverken lyst eller vilje, til at ville spille for klubben.
SpanskIdyl 13:56          
Hvor er det vildt. Men et meget godt bevis på at ingen, eller meget få har nogen former for klubfølelse. De er der kun for at hæve deres løncheck og spille når tingene går godt. Føj
Owngoal 13:58          
Respektløs indsats
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 14:01          
Har Real nogensinde tabt 12 nederlag tidligere i nogen sæsoner i deres historie?
Det må være rekordernes år for dem (negativt desværre)!
VIF57 14:06          
Klasse Betis :)
Tirsdag 18. juni
Mandag 17. juni