LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Real-stopper: Svært at motivere sig

| La Liga | 13 kommentarer
Highlights: Leganes - Real Madrid (La Liga)
Bernabeu foran kæmpe-renovering: Real Madrid låner milliarder til at modernisere stadion
Highlights: Real Madrid - Eibar (La Liga)
Real-stopper: Svært at motivere sig
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Athletic Club
Primera Division (21/04)
bet365 1,50 4,20 6,50
NordicBet 1,53 4,50 5,95
Oddset 1,52 4,40 5,80
Real Madrids Nacho Fernandez erkender, at det er svært at sætte sig helt op til kampene for tiden, da Real ikke har mere at spille for i sæsonen.

Real Madrid har haft en skidt sæson, hvor holdet er røget ud af Champions League og Copa del Rey og samtidig ikke har kunnet følge med Barcelona i La Liga.

Mandag spillede Real Madrid 1-1 ude mod Leganes, og med seks kampe tilbage erkender forsvarsspilleren Nacho Fernandez, at det er svært at motivere sig for tiden.

- Lige nu er det ikke nemt, for vi skal forsøge at motivere os til kampe, hvor vi ikke har noget at spille for, siger Nacho ifølge Marca.

- Træneren har ret, når han siger, at vores start på kampene ikke har været gode nok, og når man starter kampene med at komme bagud, er det ikke nemt at kæmpe sig tilbage.

- Vi skal forsøge at motivere os lidt endnu, for vi har stadig nogle kampe tilbage. Det er sandt, at ingen af os forsvarsspillere har været ret gode i denne sæson.

Real Madrid ligger med seks runder tilbage af La Liga nummer tre. Der er ni point ned til Sevilla på fjerdepladsen, fire point op til Atletico Madrid på andenpladsen og 13 point op til topholdet Barcelona.
Af Mikkel Nøhr

13 kommentarer

4ÆVERZENZYG 10:26          
årgh hold dog kæft.. Det må være så forfærdeligt at spille i en af verdens største klubber.
Mand jer op og opfør jer professionelt, hvis ikke for jer selv så for fans.
mr_jay 10:31          
Ja puha det er så hårdt for de små vildt overbetalte curling børn. Nogen må da give dem noget psykolog hjælp...
TR1986 10:36          
Det er vel ikke helt underligt at det er sværere at motivere sig i forhold til hvis de kun har afgørende kampe tilbage at spille i sæsonen. Hvis det altså er det han mener. Men især med den nye start under Zidane som træner, så burde det vel give lidt ekstra til motivationen, på trods af de på papiret ikke rigtigt har det vilde at spille for resten af sæsonen.
rema 11:13          
Hvor er det trist. Kan ikke tage disse klubber som real eller juve! Hvis de ikke har noget at spille for så gider de ikke...men guess what, that´s life! Så lad være med at spille fodbold. De andre har det sådan hele tiden. Især juve i aftes... de troede at de vinder ChL og nu hvor de er ude så er det som om de fik kortslutninger i deres hjerner og de ved ikke hvad de skal nu.
loldude 12:02          
Nej kan godt se det er svært at motivere sig når man spiller i en af verdens største klubber og tjener +1 million om ugen... Det må være en forfærdelig situation han er i.... GODT DET IKKE ER MIG.....
ronni-lund 13:20          
Kan godt li manden bare er ærlig. Men profesionelle burde have så meget vindermentalitet at de vil vinde alle kampe.
Tommy Bechmann 13:27          
Hvordan kan de være fuldstændig ligeglade om de ender under eller over Atletico?
Lørdag 20. april