LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Real videre efter drama og straffe i overtiden

| Champions League | 361 kommentarer
Highlights: Brandvarm Isco sømmede Malaga fast i bunden
Ydmyg Isco med flot frisparksmål mod sin tidligere klub
Highlights: Juve sejrer 3-0 med tre assist af Douglas Costa
Highlights: Chancerigt Madrid-derby ender i remis
Highlights: Juventus fik kamp til stregen mod bundproppen
Real videre efter drama og straffe i overtiden
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Juventus 1-3
Champions League Slutspil
2' 0-1 Mario Mandzukic
37' 0-2 Mario Mandzukic
61' 0-3 Blaise Matuidi
90' 0-3 Gianluigi Buffon
90' 1-3 Cristiano Ronaldo
Det lugtede gevaldigt af forlænget spilletid, men dybt inde i overtiden fik Real Madrid straffe, som Cristiano Ronaldo sparkede i mål. Real Madrid er derfor semifinaleklar i CL med 4-3 samlet.

Real Madrid skulle onsdag aften forsøge at gøre arbejdet færdigt mod Juventus i Champions League.

Det spanske mandskab vandt det første opgør med 3-0 på udebane, hvor Cristiano Ronaldo scorede et mindeværdigt saksesparksmål. Real Madrid måtte til returkampen undvære både Nacho og Sergio Ramos og det gav de hvidblusede et midterforsvar bestående af Raphael Varane og Jesus Vallejo.

Gæsterne fra Torino kom med Mario Mandzukic, Gonzalo Higuain og Douglas Costa som deres forreste tre og de fik en drømmestart på kampen.

Der var blot spillet to minutter, da Sami Khedira slog en perfekt bold over i det bagerste område i feltet, hvor Mandzukic kom til og headede den ind.

Det var en hektisk og underholdende kamp og begge mandskaber angreb ivrigt. Isco fik bolden i nettet for hjemmeholdet, men scoringen blev underkendt for offside.

I stedet blev det Mandzukic, der gjorde det til 2-0 i den anden ende og opskriften var den samme. Denne gang var det Stefan Lichtsteiner, der slog bolden over bagerst i feltet, hvor Mandzukic steg til vejrs og pandede den i nettet.

Juventus havde derfor bragt spændingen tilbage i opgøret, da de kunne gå til pause med en føring på to mål, selvom hjemmeholdet havde et forsøg på stangen lige inden pausen.

Real Madrid skiftede to mand i pausen. De tog Casemiro og Gareth Bale ud og sendte Lucas Vazquez og Marco Asensio i aktion.

Men det var Juventus, der efter omkring en times spil kom helt op på lige vilkår i kampen. Keylor Navas greb og tabte et indlæg, som Blaise Matuidi fik skrabet i mål til 3-0.

Mod slutningen af anden halvleg begyndte hjemmeholdet at nærme sig den scoring, der ville sende dem videre, men skarpheden i afslutningerne manglede for de hvidblusede og ellers tog Gianluigi Buffon fra i målet.

Det begyndte for alvor at ligne forlænget spilletid, men dybt inde i dommerens tillægstid fik Real Madrid tilkendt et, siden meget omdiskuteret, straffespark til Vazquez efter et skub i ryggen. Buffon blev meget ophidset over det dømte straffespark og fik rødt kort i situationen.

Wojciech Szczesny blev skiftet ind i målet, men han kunne ikke gøre noget ved straffesparket, som Cristiano Ronaldo sparkede i sikkert ind til stor jubel for de mange Real Madrid-fans på Bernabeu.

Det blev kampens sidste mål og Real Madrid er dermed klar til semifinalerne efter 4-3 samlet mod Juventus, som måtte gå skuffede fra banen efter en sejr på 3-1.


Af Nanna Møller Karlsen
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts