LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Reals Spanien-dominans generer ikke Valverde

| La Liga | 2 kommentarer
Saúl klappes fra banen i sin hjemby efter stor præstation for Spanien
Highlights: Spanien massakrerede Kroatien i Elche med tenniscifre
Highlights: Spanien massakrerede Kroatien i Elche med tenniscifre
Highlights: Spanien sejrede på Wembley i Enrique-debut
Reals Spanien-dominans generer ikke Valverde
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Valencia
Copa del Rey (25/05)
bet365 1,55 4,20 5,50
NordicBet 1,55 4,40 5,25
Oddset 1,55 4,30 5,20
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Det er ikke et problem for Barcelona-træner Ernesto Valverde, at Real Madrid har flere spillere på det spanske landshold. Han ser tværtimod en lille fordel i det.

I det seneste årti har Barcelona-spillere domineret på det spanske landshold, da klubben har haft en lang række spillere med, når La Roja har været i kamp.

Da Spaniens nye landstræner og tidligere Barca-træner Luis Enrique for nyligt udtog sit spanske landshold, var dominansen dog vendt klart på hovedet, da Barcelona blot var repræsenteret ved Sergi Roberto og Sergio Busquets, mens Real Madrid havde seks mand i truppen.

Det er ikke noget problem for Barcelona-træner Ernesto Valverde, at Real Madrid nu dominerer på det spanske landshold.

- Det bekymrer mig ikke. Man skal også se på, hvorfor tingene er, som de er, hvilket også gjorde sig gældende, da der for kort tid siden var flere Barcelona-spillere, siger Valverde ifølge Sport.

- Der er spillere, som ikke længere er med for Spanien, som Iniesta, Pique og Jordi Alba, mens Real Madrid har købt en række spanske spillere de seneste år, som Asensio, Isco og Ceballos. Ser man på, hvilken klubs akademi, spillerne har spillet på, så er det ret lige.

- Vi vil dog forsøge at ændre på det, så flere af vores spillere bliver indkaldt, siger Valverde, som dog ikke kun ser noget dumt i, at hans spillere ikke er på landsholdet:

- Det faktum, at Pique, Messi og Alba ikke er blevet blevet slidt, er noget, som jeg har noteret mig. Det er godt for os, det ville være løgn at sige andet.

Gerard Pique er stoppet på landsholdet, Jordi Alba blev vraget i Luis Enriques første trup, mens Lionel Messi er i tænkeboks om sin fremtid på det argentinske landshold.


Af Mikkel Nøhr
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj