LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk
Julekalenderen er sponsoreret af Mr Green

Red på Pimpongs skuldre i Jyske Bank

| Viborg | 2 kommentarer
Red på Pimpongs skuldre i Jyske Bank

Infoboks

HB Køge - Viborg
1. Division (27/04)
bet365 3,40 3,40 2,10
NordicBet 3,35 3,40 2,09
Oddset 3,35 3,40 2,15

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Purunge Marius Jensen står bag den ottende julekalender-låge, som handler om Viborg FF. Jensen har mødt flere af sine idoler - han har eksempelvis redet på Razak Pimpongs skuldre i Jyske Bank.

I 2015 bestod bold.dk's julekalender af 24 fodboldpersonligheders All-Star-hold, og i år byder julekalenderen så på de bedste og mest interessante drømmehold fra vores fantastiske og indsigtsfulde læsere. Mange tak for alle bidragene!

Bag den niende låge gemmer der sig et Viborg FF-mandskab, som er lavet af unge Marius Jensen, der har et helt specielt forhold til de spillere, han selv kan huske.

Og selvom Marius ikke har så mange år på bagen, har han allerede haft mange gode og nære oplevelser med Viborg-spillerne.

- Den første kamp, jeg umiddelbart husker, var mod det daværende FC Fyn tilbage i 2010. Jeg var lige blevet syv år gammel. Marc Dal Hende scorede efter 30 sekunder, men kampen endte 1-1. 

- Jeg er på stadion hver gang. Sidste år tog jeg med min ven i sommerhus, og der regnede jeg ud, at jeg ikke havde misset en hjemmekamp i fire år. Hvis det er weekend, og der er udekamp i Jylland, plejer min far, min bror og jeg at tage med fanbussen. Hvis det er et udmærket tidspunkt, er vi også tit på udebane. 

- Jeg har et par sjove anekdoter. Inde i Jyske Bank vandt jeg for mange år siden en konkurrence sammen med min bror, og så mødte vi vores yndlingsspillere. Jeg fik Babajides trøje og kom op på Razak Pimpongs skuldre. Jeg var vel omkring syv-otte år gammel. 

- Da sæsonen 2016/2017 var slut, og Deblé blev solgt videre til Kina, fik han mit flag, som jeg havde viftet med hele sæsonen, og jeg fik hans trøje, som hænger på mit værelse lige nu. Han var godt nok en lille mand, for jeg kan ikke en gang få den over hovedet, men det gør ikke noget. 

- En anden sjov ting er, at hele holdet sendte mig en hilsen, da jeg blev konfirmeret.

Marius Jensens Viborg-hold ser således ud:

Målmand
Martin Hansen: 44 kampe, 0 mål

Jeg kan huske i sæsonen 2012/2013, hvor Martin kunne sætte spillet hurtigt i gang. Han kunne smide den perfekt op til Thomas Dalgaard, der så sprintede af sted.

Forsvar
Kristoffer Pallesen
: 86 kampe, 1 mål
Babajide Ogunbiyi: 119 kampe, 8 mål
Mikkel Rask: 208 kampe, 14 mål
Christopher Poulsen: 146 kampe, 6 mål

Kristoffer Pallesen var en nøglespiller - især i sæsonen 2016/2017, som vi dog ikke taler om. Men han var klart sæsonens bedste.

Babajide Ogunbiyi var i klubben nogle år. Han scorede ikke meget, men han var godt nok svær at komme forbi. Mikkel Rask var ret god i starten, men i sæsonen 2016/2017 var han ved at være rusten. Han var dog ret afgørende i luftspillet.

Christopher Poulsen kunne tage en masse dribleture op gennem midten, og jeg kan huske, at det var ham, der tilkæmpede sig det frispark mod FC Roskilde i 2015, hvor Sebastian Andersen smadrede den op i hjørnet og sendte os i Superligaen.

Midtbane
Nicholas Gotfredsen: 52 kampe, 0 mål
Lukas Lerager: 70 kampe, 2 mål
Razak Pimpong: 99 kampe, 8 mål

Nicholas Gotfredsen endte med at blive rigtig vigtig for klubben i sæsonen 2013/2014 på trods af, at Viborg rykkede ned. Han var en fighter.

Lukas Lerager er nu også på landsholdet. Jeg kan ikke huske, jeg har set ham score, men han var et stort talent. 

Razak Pimpong stoppede karrieren efter oprykningen 2012/2013. Han var en fremragende spiller.

Kantspillere og angribere
Serge Deblé
: 85 kampe, 27 mål
Kevin Mensah: 127 kampe, 22 mål
Thomas Dalgaard: 75 kampe, 50 mål

Kevin Mensah er startet i Viborg, og man så jo med det samme, at han var lynhurtig, teknisk god og kunne sparke med begge ben. 

Serge Deblé er måske den dygtigste tekniske spiller i Viborg nogensinde. Han er oprindeligt striker, men jeg bliver nødt til at have ham med. Jeg har i øvrigt også hans trøje hængende her på værelset.

Thomas Dalgaard er der ingen tvivl om. Han skal bruge en halv chance og er iskold i sine afslutninger. Den mand har en evne til at stå på det præcist rigtige sted.

Læs med igen i morgen, når vi møder en frustreret fan, der ikke mener, at hans yndlingsklubs ledelse har truffet en god beslutning de seneste 20 år.

Kilde: Viborg FF

julekalender@bold.dk
Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Flying Dutchman 09:50          
Fedt indslag bag dagens låg!
VBaltid 10:32          
Godt Viborg-hold og flot af den unge fan :) Mon morgendagens låge er VB, når man læser den sidste linje? Eller AGF?
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april