LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Reese ked af at skuffe Viborg-fans

| Danmark | 22 kommentarer
Reese ked af at skuffe Viborg-fans
Foto: Getty Images
Søren Reese anser skiftet til FC Midtjylland og udlejningen til AC Horsens som det perfekte karriere-skridt for ham, selvom han er ked af at skuffe Viborg-fansene.

FC Midtjylland har købt Søren Reese i Viborg og udlejer ham i næste sæson til AC Horsens sammen med Sammy Skytte.

Reese anser skiftet til FC Midtjylland og udlejningen til Horsens som den helt rigtige plan for ham.

- FC Midtjylland har vist stor interesse for mig og lagt en god plan for mig, og jeg følte, det kunne være et spændende skifte for mig at prøve noget nyt og blive rystet lidt i min grundvold, siger Reese til bold.dk.

Skal genfinde topniveauet i Horsens
Først gælder det dog for Reese om et år på leje i AC Horsens, og her glæder han sig især til at blive skarpere på dødbolde under Bo Henriksen.

- Det bliver vanvittig spændende i Horsens. Jeg har stor respekt for det arbejde, der er blevet gjort, og jeg glæder mig til at arbejde under Bo Henriksen. Han kan forhåbentlig hjælpe med at forbedre mig på nogle andre parametre, end jeg har været vant til.

- Jeg skal formentlig til at lave flere mål på dødbolde, og jeg skal op i det tempo igen, som jeg var i Superligaen. Fodbolden i 1. division og Superligaen er markant anderledes, og det kræver noget tilvænning, selvom jeg har prøvet at spille i Superligaen før. 

- Jeg skal fortsætte med at udvikle mig, og jeg skal tage ansvar, som jeg også har gjort i Viborg. Det næste år skal jeg spille en masse Superliga for Horsens og genfinde mit topniveau, så jeg 100 procent klar til at træde ind på et stærkt FC Midtjylland-hold om et år, siger Reese.

Beder ikke Viborg-fans om forståelse
Reeses skifte fra Viborg til FC Midtjylland er samtidig et skifte til en lokalrival, og forsvarsspilleren er klar over, at det skærer i de grønne fans' hjerter.

- Selvfølgelig har det også fyldt noget. Jeg har haft tre et halvt fantastiske år i Viborg og har rigtig mange gode bekendtskaber og mange, jeg skylder en stor tak, både trænere, ledere og fans. 

- Fodbold er følelser, og jeg ville da helst ikke have gjort nogen sure og skuffede. Og jeg er godt klar over, at jeg ikke skal bede om forståelse fra Viborgs fans, og det har jeg måske heller ikke fortjent.

- Men nu kom der en spændende mulighed, som jeg følte, jeg skulle sige ja til, og det er et godt skridt for mig. Sådan er fodbold nogle gange. Jeg håber, at Viborg og FC Midtjylland kommer til at mødes i Superligaen i næste sæson igen, for det er nogle fede kampe, siger Reese.

Søren Reese kom til Viborg i januar 2015 fra Jammerbugt FC.

sara@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

22 kommentarer

MikkelF 14:03          
- Det bliver vanvittig spændende i Horsens.
Reese er allerede klar til Bo Henriksen.
JohnHansen224 14:03          
Money talks
Radka 14:05          
Solgt sjælen
ThePantsParty 14:07          
Hvad er problemet? Ligesom Skytte (som dog er talentløs), så fik han et bud fra en klub som ingen sjæl har, og det viste Skytte og Reese at de hellere ikke har. Det er da kun godt, at man kan se hvem der er ambitiøse og hvem der tænker kolde kontanter. Ingen af dem er jo i nærheden af FCM´s startellever.

Forhåbentlig kommer Reese væk fra FCM tids nok til at talentet kan redde. Skytte er dog en lost cause. Glæd jer til en mand der går mere op i damer, hip hop musik og cocio. Fodbolden er i hvert fald ikke det han tænker.
billebums 14:17          
Ahaahhahaha, hold nu op. Sikke kommentarer folk kan fyre af herinde. Og ikke kun i denne tråd xD
Midtilylland 14:19          
Jeg er en af dem der gerne ser VFF rykke op igen - men jeg har også hele sæsonen været meget kritisk omkring Reese som jeg syntes har været decideret svag i boldomgangen og pasningsspillet - så det er måske en meget god løsning for alle parter.
Jeg kan svært forestille mig, at Reese bliver god nok til FCM - men jeg tror måske godt han kan blive et hit i Horsens (Reese var for 2-3 år siden endda virkelig god i hovedspillet - men i VFF har vi ikke set meget til dette de sidste par år)
LeedsUtd1919 14:23          
Er det som gengæld for mesterskabet, som ACH spillede til dem?
Onsdag 23. januar