Luk

Regeringen: Superligaen tages som gidsel

| Danmark | 26 kommentarer

Infoboks

Socialdemokratiets kulturordfører, Kasper Sand Kjær, mener, at Superligaen bliver brugt i et større politisk spil, for regeringen var sådan set klar til at lukke tilskuere ind allerede i weekenden.

Ekstra Bladet skrev mandag, at et politisk flertal uden om regeringen var klar til at lukke flere tilskuere ind til Superliga-kampe.

Socialdemokratiets kulturordfører, Kasper Sand Kjær, siger nu til B.T., at regeringen havde en skitse med, der ville få tilskuere ind allerede i weekenden, men det blev skudt ned.

- Det blokerede de borgerlige partier og Radikale Venstre for. De ville allerede nu aftale, at der fra den næste sæson ikke skulle være restriktioner på de danske stadions, men det er er alt for tidligt at lægge os fast på det nu, siger Kasper Sand Kjær til B.T.

- Det virker på mig, som om at Superligaen bliver gidsel i det store slagsmål om, hvordan genåbningen af Danmark skal foregå.

Regeringen foreslog herefter at mødes i august, hvor man ville have mere klarhed over situationen, men det nægtede oppositionen, siger Kasper Sand Kjær.

Nu håber han, at partierne kommer tilbage til forhandlingsbordet, så der allerede i den kommende weekend kan komme tilskuere på stadion.


Af Sara Margren

26 kommentarer

AaB_Eagle 20:41          
Hvad med i lukkede endnu flere ind til pokalfinalen i stedet? Ffs....

Se AGF - AaB kampen. De ganske få Hundrede AGF Fans stod sammen på ganske få kvadratmeter... mens der var uendeligt meget plads på resten af stadion. Hvordan må de det?!?!?

Luk nu flere ind på stadion hvis fans godt må stå i en klump som få hundrede. Så kan vi godt lave masser af klumper i Esbjerg.
Pantic 20:51          
Det handler om stemmer, og ikke meget andet.

Og mange fodboldfans er fortsat blinde overfor hvor hurtigt det kan gå.

Eksemplarisk test runde i de tre kampe. Jeg begriber dog ikke, at man i Aarhus for lov til at stå i de klumper de står i.
7000 FCF 21:01          
Pantic. Helt rigtigt, , og de borgerlige og fodboldfans, glemmer hurtigt.
Retrospect 21:06          
Kun tumper står i klumper...

Ej, jeg forstår sgu ikke helt hvordan man ppå baggrund af disse testkampe kan sige at nu kan vi godt åbne.

Det så forsvarligt ud i Brøndby og ikke rigtigt andre steder. Men OK jeg var i Ikea samme dag der var Derby og når der kan være åbent og så crowdet, så går det nok det hele :-)
Steve Highway-61 21:08          
Ha ha regeringen foreslog at mødes næste sommer ...
Dentolvtemand 21:10          
Det kan virke lidt sjovt at der godt kunne komme 3.000 tilskurer ind da Brøndby spillede mod FC København, men når FC København så spillede hjemme igår i mod Midtjylland måtte der igen kun være 500 "tilskurer", jeg kan simpelthen ikke forstå at man ikke kan træffe en beslutning noget før på baggrund af "prøve" kampe. Det så da ud til det lykkedes fint med adskillelsen ude i betonen.

Jeg er sikker på at FC København også kunne have overholdt sådanne restriktioner i PARKEN.
Pantic 21:22          
@ Steve - Næste år? Så det, så det.
Fredag 10. juli