Luk

Reina om Bayern-tæsk: Må lægge det bag os

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Lazio - Bayern München 1-4
Champions League Slutspil
9' 0-1 Robert Lewandowski
24' 0-2 Jamal Musiala
42' 0-3 Leroy Sané
47' 0-4 Francesco Acerbi
49' 1-4 Joaquin Correa

Lazio-målmand Pepe Reina havde i tirsdagens Champions League-kamp mod tyske Bayern München travlt med at pille bolden ud af målet. Efter kampen var Pepe Reina dog afklaret over kampens forløb.

Hele fire gange måtte målmand Pepe Reina hente bolden ud af eget net i Champions League-kampen mod Bayern München, der endte med et italiensk nederlag på 1-4.

Ifølge Reina afspejlede kampens resultat forskellen mellem de to holds rutine i den fornemme klubturnering. Det siger Reina ifølge Sky Sport Italia.

- De pressede rigtig godt, vi lavede nogle få fejl i vores pasningsspil og i vores positionsspil til at komme ud af presset, og når du laver fejl på det her niveau, så vil du blive straffet.

- Vi må lægge det bag os, fordi den form, som vi har haft i de seneste uger, betyder, at det er vores pligt at komme tilbage på sporet, siger Reina og tilføjer:

- Det her (Lazio, red.) var en klub, som ikke havde været i ottendedelsfinalen i mange år. Der var spillere, som havde få Champions League-kampe i bagagen. Når du laver fejl mod verdens bedste hold, så kommer du til at lide, siger Pepe Reina til mediet.

Lazio og Bayern München møder hinanden i returopgøret 17. marts.


Af Krister Olsen
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar