Luk

Rekordung debutant i PSG-sejr

| Ligue 1 | 1 kommentar

Infoboks

Metz - PSG 0-2
Ligue 1
11' 0-1 Angel Di Maria
43' 0-2 Eric Maxim Choupo-Moting

PSG slog Metz med 2-0 i Ligue 1, og storklubben havde en blot 17-årig debutant med i startopstillingen.

PSG er for en gangs skyld ikke kommet fantastisk fra start i Ligue 1, hvor de forsvarende franske mestre inden dagens kamp mod Metz var tre point efter Rennes i tabellen.

PSG havde midtbanespilleren Adil Aouchiche med fra start. Franskmanden blev med sine 17 år og 46 dage den yngste spiller, som har spillet for PSG i Ligue 1.

Samme med holdkammeraterne fik det unge stortalent en god start på kampen, da PSG's venstreback Juan Bernat blev nedlagt i modstanderens straffefelt. 

Angel Di Maria sendte sikkert bolden i mål, selvom modstanderholdets fans forsøgte at forvirre argentineren ved at kaste en bold ned mod banen. 

Det var ikke den eneste gang i kampen at fansene kom i fokus. Efter en lille halv times tid blev kampen afbrudt i et minuts tid på grund af nogle provokerende bannere blandt tilskuerne. 

Afbrydelsen tog dog ikke modet fra PSG, og kort før pausen headede Eric Maxim Choupo-Moting bolden i mål efter et fornemt frispark af Marco Veratti.

Der blev ikke scoret efter pausen, og det endte dermed med en 2-0 sejr til PSG, som nu har ni point efter sæsonens fire første kampe. 


Af Sajeev Shankar

1 kommentar

Beenja 06:54          
Håbede lige det var Xavi Simons.. :)
Lørdag 5. december