Luk

René Schrøder er ny chefredaktør for bold.dk

| bold.nyt | 17 kommentarer
René Schrøder er ny chefredaktør for bold.dk

bold.dk har fundet sin nye chefredaktør, da René Schrøder tiltræder i jobbet den 1. december.

Det bliver René Schrøder, som fra 1. december skal være ny chefredaktør for Danmarks største fodboldmedie bold.dk.

René Schrøder gør dermed comeback i sportsjournalistikkens verden, hvor han tidligere har været en markant profil i branchen.

Han kommer til bold.dk fra en stilling som redaktør hos DR, og bold.dk får i Schrøder en chefredaktør med stor erfaring inden for fodbold- og sportsjournalistik. 

Schrøder var fra 2007 til 2011 journalist på Ekstra Bladets sportsredaktion med fodboldlandsholdet og Superligaen som primære stofområder. I 2011 blev han udnævnt til Nyhedschef på Ekstra Bladet Sport, inden han i sommeren 2014 skiftede til TV3 Sport som redaktør for dansk fodbold.

Her var Schrøder frem til 2019, hvor han tog videre til DR, og her har han siden været redaktør for først Go’ Morgen P3 og senest i DR Events og Partnerskaber.

Schrøder ser med store forventninger frem til at vende tilbage til arbejdet med fodboldjournalistik og har ambitioner om at tage bold.dk til nye højder.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage i manegen med fodboldjournalistik og til at udvikle ikke kun bold.dk, men også de mange dedikerede medarbejdere. Jeg har om nogen lagt mange tusinde klik hos bold.dk gennem årene, og det er en kæmpe ære at få lov til at stå i spidsen for så veletableret brand. 

- De dygtige bold.dk-folk har skabt et solidt fundament at stå på, og nu gælder det om at bygge på. Det kan være med videoindhold, med mere afslørende journalistik, med udvikling af podcast osv., siger René Schrøder. 

Med mere end 60 millioner sidevisninger hver måned er bold.dk Danmarks femtestørste onlinemedie. 

CEO hos bold.dk, Denis Møberg Larsen, har store forventninger til, at ansættelsen af René Schrøder som ny chefredaktør kan være med til at udvikle bold.dk yderligere.

- Jeg er meget glad for, at vi er blevet enige med René om et samarbejde, for jeg er sikker på, at René er den helt rette til at få bold.dk op på næste niveau.

- Under vores samtaler har René vist, at han har en enorm viden og erfaring med sig fra tidligere jobs, og så er han visionær og meget ambitiøs omkring, hvad han vil med bold.dk.

- Jeg glæder mig meget til at indlede samarbejdet med ham og ser frem til at følge den udvikling, der bliver med ham som chefredaktør, siger Denis Møberg Larsen.


Af Mikkel Nøhr
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober