Luk

Rennes og Krasnodar delte i tæt CL-opgør

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Rennes - FK Krasnodar 1-1
Champions League gruppe E
56' 1-0 Sehrou Guirassy
59' 1-1 Cristian Ramirez

Rennes bragte sig foran i deres første kamp nogensinde i Champions League, men det var ikke nok til at slå Krasnodar i et tæt opgør, der endte 1-1.

For første gang i Rennes' historie kunne klubben gå ind til en kamp på den absolutte topscene i klubfodboldens verden i Champions League.

På den anden banehalvdel på Roazhon Park stod russiske Krasnodar, som for blot anden gang i klubbens historie deltog i Champions League.

Det var således to uerfarne mandskaber, der stødte sammen i den eftertragtede klubturnering, og det resulterede i en forsigtig tilgang til spillet for de to mandskaber i første halvleg.

Første store chance kom efter 25 minutter, da Rennes' purunge komet Eduardo Camavinga bragede bolden få centimeter over overliggeren.

Eduardo Camavinga var igen værternes farlige mand efter 34 minutter, hvor han tvang gæsternes målmand Matvey Safonov ud i en refleksredning på stregen.

Krasnodar havde enkelte optræk til chancer, men forløst blev de ikke på nogen måde, og så sluttede første halvleg med en målløs måltavle.

Anderledes effektivt startede Rennes anden halvleg, og efter 56 minutter kunne Sehrou Guirassy ånde lettet op, da Matvey Safonovs hånd på bolden ikke var nok til at holde hans skudforsøg fra straffesparkpletten ud af målet. 1-0 til Rennes.

Jublen varede dog ikke længe for Rennes, og blot tre minutter efter åbningsmålet lå bolden i det franske målnet. Christian Ramirez drejede rundt om sig selv et par gange på kanten af feltet, og da han ikke kunne finde en medspillere, hamrede han selv bolden i målet med et kraftfuldt spark. 1-1.

Sehrou Guirassy fik efter 71 minutter chancen for at blive dobbelt målscorer, men på sin skudforsøg inde i feltet sendte han bolden lige i midten af målet, hvor Matvey Safonov ikke for alvor havde problemer med at holde bolden ude at netmaskerne.

Flere mål blev det ikke til i opgøret, og så kunne de to mandskaber gå fra banen med et resultat på 1-1.


Af Lasse Rene
Søndag 29. november