Luk

Rennes snød Monaco med flot comeback

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Rennes - Monaco 2-1
Ligue 1
28' 0-1 Wissam Ben Yedder
81' 1-1 Steven Nzonzi
90' 2-1 Adrien Truffert

To scoringer i de sidste ti minutter vendte kampen på hovedet, da Rennes lørdag aften slog Monaco 2-1 på hjemmebane i Ligue 1.

Rennes og Monaco tørnede lørdag aften sammen i Ligue 1. Begge hold er kommet godt fra start i den nye sæson - begge med syv point i de første tre kampe. 

Begge klubber havde således sæsonens første nederlag til gode, men vinderen kunne få lov til at indtage førstepladsen i den bedste franske række.

Monaco var bedst i første halvleg, og de kom også foran efter 28 minutter. Efter et hjørnespark manglede kommunikationen i Rennes-forsvaret, der gik i vejen for hinanden, og så dumpede bolden ned for fødderne af Wissam Ben Yedder.

Han svigtede ikke og hamrede bolden i mål i det lange hjørne. 1-0 til gæsterne fra Monaco, hvilket også var resultat i pausen.

I anden halvleg var Rennes meget bedre med, og de sad godt på spillet. VI skulle dog langt ind i halvlegen, før de fik hul på bylden.

Efter 81 minutter tog Steven N'Zonzi et godt løb ind i feltet, hvor Adrien Truffert fandt ham med et fremragende indlæg og så headede franskmanden udligningen i mål. 1-1.

I overtiden blev Truffert den helt store helt. Efter et sammenstød i Monaco-feltet trillede bolden ud til Truffert på kanten af feltet, der sparkede første gang. 

Monaco-keeper Benjamin Lecomte fik hænderne på, men formåede ikke at holde bolden ude af netmaskerne, og så tog Rennes en sen føring.

Det formåede Monaco ikke at ændre på, og derfor forlod Rennes kampen som sejrherre.

Med sejren lægger Rennes sig i spidsen af Ligue 1, mens Monaco efter sæsonens første nederlag er at finde på femtepladsen.

 

 


Af Jonas Nielsen
Mandag 27. september
Søndag 26. september