Luk

Rent bord: LFC blev første engelske hold

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Liverpool
Carabao Cup (20/01)
bet365 3,40 3,60 2,10

Liverpool vandt tirsdag aften med 2-1 på udebane mod AC Milan og blev dermed det første engelske hold, der vandt alle seks kampe i Champions League-gruppespillet. 

Der har været absolut ingen slinger i valsen for Liverpool i dette års Champions League. 

Alle seks gruppespilskampe er blevet vundet i en gruppe, der ellers talte kompetent modstand fra Atletico Madrid, AC Milan og FC Porto. 

Og det er første gang, at det lykkes for et engelsk hold i Champions League. 

Hollandske Ajax har ligeledes gjort rent bord i denne sæson af gruppespillet, og dermed er den bedrift blevet udført ni gange i historien. 

AC Milan gjorde det i 1992/93, PSG i 1994/95 og Spartak Moskva i 1995/96. 

Siden blev bedriften udført tre gange af spanske hold, da FC Barcelona vandt seks af seks mulige i 2002/03, mens Real Madrid lykkedes med det både i 2011/12 samt i 2014/15. 

Endeligt smadrede Bayern München al modstand i 2019/20, inden det altså lykkedes Liverpool og Ajax i år.


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

Prince Nani 09:29          
Desværre ikke overraskende, at det blev Liverpool. De har virkelig været stærke i Champions League. Men lad os nu se om United ikke er endnu stærkere om et par år:-)
Ashley’s Army 09:36          
Ja, hvis Saudi-pengene bliver brugt helt rigtigt, så kunne det godt tænkes. Jeg tror dog det kommer til at tage meget længere.
MUSSEN 09:53          
Helt sikker flot bedrift af Liverpool

Det er dog ikke et godt tegn for spændingen i CL, at helt op til 3/8 grupper har et helt suverænt hold i år (hvis Bayern vinder i aften mod Barcelona)
Vincent Gigante 10:09          
Det lå dog slet ikke i kortene, at Liverpool skulle komme ud af DEN GRUPPE med max. point.

Sikke en bedrift. Og det er jammerligt, at Milan ikke får mere ud af det i går mod Liverpools C-hold.
Poor Scouser Tommy 11:00          
Dejligt at se "det rigtige Liverpool" igen efter sidste sæsons skadeshelvede. Klopp og gutterne kommer til at spille med om både PL og CL, men konkurrencen i begge turneringer er ekstrem hård.
Lord Flashheart! 11:12          
Ret vildt at komme ud med fuldt hus i den gruppe. En 2. plads var solgt på forhånd. Men de 3 andre hold var også skuffende, især Milan i går. Men det føles nu ret fedt alligevel, og arbejdet blev sgu gjort færdigt.
Yildis 11:20          
@Ashley´s Army:
Ja, hvis Saudi-pengene bliver brugt helt rigtigt, så kunne det godt tænkes. Jeg tror dog det kommer til at tage meget længere.
Det er alligevel lidt vildt, at du læser ovenstående "United" som at hentyde til Newcastle. Du kan selvfølgelig kende brugeren fra andre tråde (det gør jeg ikke selv), men ellers er jeg ret sikker på, at det ikke er dén United, der hentydes til ;)

Når det så er sagt, så er jeg da også fortaler for, at hverken Manchester United, Newcastle, West Ham eller Leeds på den måde skal tage patent på at omtales som "United" i en neutral tråd. Det er lidt respektløst over for de andre.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar