Luk

Rent mål til Mæhle i pointdeling med Napoli

| Champions League | 8 kommentarer

Infoboks

Genk - Napoli 0-0
Champions League gruppe E

Efter en chancerig og underholdende kamp endte det 0-0, da Genk og Napoli tørnede sammen i Champions Leagues gruppe E.

I Champions Leagues gruppe E fik Genk besøg af Napoli i onsdagens tidlige kamp. Napoli havde besejret Liverpool i deres første kamp, mens hjemmeholdet havde fået en ordentlig lussing af Salzburg i belgiernes første opgør. 

Hjemmeholdet havde danske Joakim Mæhle med fra start på højreback, mens gæsternes topscorer Dries Mertens startede kampen på bænken. 

Efter et kvarter var Mæhle og holdkammeraterne heldige med ikke at få en scoring imod sig. 

Først blev Jose Callejons skud skubbet ud på stolpen af Genk-målmand Gaetan Coucke, og på den efterfølgende ripost sendte Arkadiusz Milik bolden på overliggeren.

Få minutter senere var det så belgierne, som var farlige efter et hovedstød, men den afrettede afslutning gik forbi mål. 

Efter en lille halv times tid var træværket igen med hjemmeholdet, da Milik kraftfuldt pandede sit hovedstød på overliggeren efter et fint indlæg af Callejon. 

Kort efter krævede det en stor redning af Napolis keeper Alex Meret for at holde balance i regnskabet, da han flot kom ned og fik pareret Ally Samattas afslutning. 

Napoli fortsatte dog også med at skabe chancer i første halveg og efter et hjørnespark var først Kalidou Koulibaly og efterfølgende Milik meget tæt på at bringe gæsterne i front.

Med få minutter tilbage af halvlegen måtte Meret ud i en ny mirakelredning, da han flot reddede Sander Berges langskud. 

I anden halvleg var det hjemmeholdet, som kom bedst fra start, men Ianis Hagi var ikke præcis nok med sin hovedstødsafslutning, som kom efter et fortrinligt forarbejde af Patrik Hrosovsky.

Efter en times spil var Callejon igen tæt på at komme på måltavlen, men hans afslutning gik lige forbi mål. 

Med en halv time tilbage af kampen kom belgiske Dries Mertens på banen for Napoli, som tydeligvis jagtede føringsmålet. 

De store chancer udeblev dog, og syv minutter før tid dumpede bolden i stedet ned foran hjemmeholdets Hagi, men han kunne ikke ramme inden for målrammen.

Det endte dermed målløst i Belgien, hvilket betyder Napoli topper gruppen med fire point efter to kampe. 


Af Sajeev Shankar
Torsdag 1. oktober