Luk

Restriktioner forlænges: Ingen tilskuere til SL

| Danmark | 4 kommentarer

Infoboks

De nuværende coronarestriktioner blev onsdag forlænget til den 7. februar, hvilket betyder, at der ikke kommer tilskuere til første runde af forårssæsonen i 3F Superligaen.

I starten af det nye år blev coronarestriktionerne strammet yderligere for at bekæmpe den britiske mutation, der var kommet til Danmark.

Som en del af de restriktioner blev det også forbudt at have tilskuere til sportsbegivenheder, hvor det ellers hidtil har været muligt at lukke 500 personer ind. 

Det bekræftede Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, dengang overfor bold.dk.

Restriktionerne blev dengang fastsat til at gælde frem til den 17. januar, hvorfor de i første omgang ikke fik indflydelse på fodbolden.

Onsdag blev restriktionerne dog forlænget til 7. februar, og derfor får det nu konsekvenser for 3F Superligaen.

Første runde efter vinterpausen spilles nemlig i dagene den 2., 3. og 4. februar, og her må tribunerne altså stå gabende tomme.

Runden efter starter søndag den 7. februar, hvor der spilles fem kampe, som altså heller ikke vil være med tilskuere på stadion.

1. division går i første omgang fri, da de først starter op 12. februar. Det samme gælder 2. division, hvor første opgør spilles 27. februar. 


Af Andreas Roesen
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar