Luk

Reus om CL-exit: Fortjener ikke at gå videre

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Sporting CP - Dortmund 3-1
Champions League gruppe C
30' 1-0 Pedro Goncalves
39' 2-0 Pedro Goncalves
74' 2-0 Emre Can
81' 2-0 Pedro Goncalves
81' 3-0 Pedro Porro
90' 3-1 Donyell Malen

Marco Reus er slemt skuffet over Dortmunds Champions League-exit, men når man taber tre kampe i træk, fortjener man ikke at gå videre, erkender han.

Med et 1-3-nederlag til Sporting onsdag aften måtte Dortmund vinke farvel til muligheden for at avancere i Champions League, og tyskerne skal nu i stedet i Europa League.

Anfører Marco Reus er utilfreds med præstationen, men baseret på de seneste tre kampe, er det fair nok, at Dortmund ryger ud, mener han.

- Det er bare en dårlig aften. Vi er ude af Champions League, og det er en barsk virkelighed, vi er nødt til at acceptere. Det er svært at forklare, hvad der gik galt, men der har været for mange op- og nedture på kort tid.

- I Champions League kan man ikke tabe tre i træk, og hvis man gør, fortjener man ikke at gå videre, siger Reus til DAZN og tilføjer:

- Jeg vil ikke snakke om individuelle fejl, for vi var ikke gode nok som kollektiv. Der er ingen tvivl om, at sådanne fejl, der fører til mål, er frustrerende. Vi fik rystet Sporting, men så inviterede vi dem ind i kampen, så deres fans var bag dem igen.

Dortmund har seks point for fem kampe i Champions League-gruppespillet.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december