Luk

Revurdering: Brøndby vil sælge for 17 mio. kr.

| Superligaen | 8 kommentarer
Skulle Janus Drachmann have været udvist mod BIF? Se hans tre svinestreger på kort tid her
Retov om grim sejr: 'Jeg er ret ligeglad!'
Ebbe Sand storroser Robert Skov: 'Det tager jeg hatten af for - det er godt gået'
Brøndby-fans raser: Hvorfor får OB-spiller ikke rødt kort inden Wilczeks hævnakt?
Brøndby fik ét, men de skulle have haft to røde kort - Tøfting diskuterer ballade i Odense
Revurdering: Brøndby vil sælge for 17 mio. kr.
Foto: Getty Images

Brøndby meddeler, at de har revurderet klubbens salgsemner, så der nu kun skal sælges for mindst 17 millioner kroner til sommer.

Brøndby meddelte tidligere på året, at de ville indhente 44 millioner kroner i i transfergevinst i sommerens transfervindue. 

Dermed var forventningen til årets resultat samtidigt et underskud på 10-20 millioner kroner. 

Men klubben har nu revurderet sine salgsemner og nedjusterer som resultat sine forventninger til 2019 til 40-50 millioner kroner. 

- Brøndby IF forventer lidt lavere indtægter i 1. halvår 2019 end budgetteret, da de sportslige resultater ikke har været på niveau med det forventede, ligesom Brøndby IF justerer sine forventninger til gevinsten ved salg af spillere i det kommende sommer transfervindue, således at der nu forventes en transfergevinst på 17 mio. kr. mod en tidligere forventet transfergevinst på 44 mio. kr., som følge af en optimering af Superligatruppen og i den forbindelse revurdering af potentielle salgsemner, skriver Brøndby i en delårsrapport. 

Brøndbys direktør Jesper Jørgensen præciserede i marts, hvad klubben mener med 'transfergevinst'. 

- Det vil sige, at hvis vi sælger en spiller til ti millioner danske kroner, og han har en bogført værdi på to millioner kroner, så giver det en gevinst på otte millioner kroner.

- Bare som et eksempel: Vi skal sælge en spiller til 50 millioner kroner, hvis han har en bogført værdi på seks millioner kroner - så giver det 44 millioner kroner i overskud. Det kan man selvfølgelig dele ud på flere forskellige spillere, forklarede Jesper Jørgensen dengang.

 

Stream Randers FC – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

Bangfire 09:17          
Det var fandme også dumt at melde det andet ud.
Lægger et unødvendigt pres på sig selv - OG det stiller en selv rigtig ringe i en forhandlingssituation
Busken41 10:14          
Hahahahah, den klub man
billebums 10:15          
Brøndby IF forventer lidt lavere indtægter i 1. halvår 2019 end budgetteret, da de sportslige resultater ikke har været på niveau med det forventede
De manglende sportslige resultater har sat et tydeligt præg på lægterne i de seneste hjemmekampe. Skuffende fremmøde af de de selv kalder "Danmarks bedste fans".
Medløberfans findes tydeligvis i alle klubber.
MadsLeb 10:26          
@Billebums


Det er næppe et lavere tilskuertal der giver så store nedjusteringer. Umiddelbart må det være den dårlige placering i ligaen som har givet Brøndby lavere indtægter.

I Superligaen får du penge for din placering hver gang 1/3 af kampene i sæsonen er spillet. Da BIFs placering i februar/marts var væsentligt ringere end sidste år, må det derfor også forventes at de har fået en del færre millioner i år end i samme periode sidste år.
GhettoCrazyLeg 10:52          
Det er næppe et lavere tilskuertal der giver så store nedjusteringer. Umiddelbart må det være den dårlige placering i ligaen som har givet Brøndby lavere indtægter.
Ja. Der er tildelt væsentligt færre millioner grundet dårlige placeringer.
Hænger det primært ikke sammen med at Brøndby forventer at sælge for ca 30 millioner mindre end hvad der var planlagt i tidligere budget ?
Emre mor97 10:54          
Ja jeg tror godt jeg ved hvem Mads Davidsen håber bliver solgt .
Eiskalt 12:39          
Jeg husker tydeligt en tråd hvor jeg turde stille spørgsmålstegn ved om det nu også var en god idé at investere penge i Mukhtar, klubbens finansielle situation taget i betragtning. Jeg blev haglet ned...

Man skal selvfølgelig turde satse og man skal bruge penge for at tjene penge, men når man ingen har, så virkede det for mig dumt at gøre dengang. Det viser sig nu, at man ikke kan sælge ham videre for det man troede man kunne og han ender nok med ikke at være det store sats værd, som jeg ser det.
Så hvis det stadig er ham man hænger sin hat på, for at få de forventede transferindtægter i hus, så tror jeg det kan blive en svær mission.
Onsdag 19. juni