Luk

RFC-boss: EfB var svineheldige sidste sæson

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,36 5,25 8,50
NordicBet 1,33 5,20 9,05
Oddset 1,37 5,00 8,65

Randers-cheftræner Thomas Thomasberg lader sig ikke snyde af, at Esbjerg fB ligger næstsidst forud for de to holds møde søndag. Det siger han til Randers Amtsavis.

Søndag eftermiddag rejser Randers FC til Esbjerg fB, hvor de to klubber kæmpede om vigtige point i bunden af 3F Superligaen.

Esbjerg, der vandt bronze sidste sæson, ligger næstsidst med fem point efter otte kampe. Det vil Randers-cheftræner Thomas Thomasberg dog ikke lade sig snyde af. Det siger han til Randers Amtsavis.

- Deres pointantal i denne sæson er helt misvisende i forhold til indsats og præstationer. De har spillet, som de gjorde i sidste sæson, men forskellen er bare, at de sidste sæson var svineheldige i mange kampe, mens de i indværende sæsonen har været uheldige i tre-fire af kampene, siger han til mediet.

Randers-cheftræneren ved godt, hvad der skal til, hvis Randers skal tage alle tre point søndag.

- Vores presspil fungerer godt, afstanden mellem kæderne er, som den skal være, og vi har fået optimeret vores boldomgang. Det skal vi holde fast i, så vi er i stand til at matche et Esbjerg-hold, som helt sikkert bliver en hård og svær opgave, siger han til Randers Amtsavis.

Kampen fløjtes i gang klokken 14:00.


Af Jonas Sand
Onsdag 16. oktober