LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

RFC-chef ærgrer sig over dalende tilskuertal

| Superligaen | 6 kommentarer
RFC-chef ærgrer sig over dalende tilskuertal
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,19 3,45 3,30
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Thomas Thomasberg savner hype om Randers FC, og han har i sin tid i klubben oplevet et dalende tilskuertal. Det siger han til TV 2 Østjylland.

Thomas Thomasberg har som cheftræner i Randers FC fået klubben på ret køl efter nogle turbulente år med blandt andre Ricardo Moniz på trænerbænken.

Klubben har tiltrukket sig stor opmærksomhed - mest for det negative. Sådan er det ikke under Thomasberg, og i et interview med TV 2 Østjylland er træneren blevet bedt om at forholde sig til, om klubben igen bare er blevet kedelig.

Det mener Thomasberg ikke, men han erkender, at der ikke er lige så meget hype om klubben - og det savner han.

- Selvfølgelig er jeg glad for, at der er ro på de indre linjer, men vi ville gerne have, at der stadigvæk var hype omkring klubben. Og noget af det, jeg er ked af, når jeg har været her på trænerbænken i mange år, det er det tilskuertal, som er dalet herude, siger Thomas Thomasberg til TV 2 Østjylland.

Thomas Thomasberg har været i Randers FC i to omgange. Fra 2013 til starten af 2017 var han assistenttræner, og siden i sommer har han været cheftræner. 


Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

Gentile 07:19          
OK - der er kommet ro på - og det er da fint. Vil Thomasberg have flere tilskuere - så skaf især offensive profiler, som kan tiltrække folk.
Og behold dem, som man har!
Randersc Freja FC 09:18          
Din kedelige tilgang til fodbolden TT holder folk væk. Hver gang du taler om Saba, så er det næsten kun hans defensive mangler du taler om. Selv Messi ville du ikke kunne bruge.
Blaugrana ever 11:20          
Randers’ problem har altid været, at når de har besluttet sig for at spille mere frit og offensivt fodbold, så er resultaterne desværre været elendige. Man har den følelse af, at Randers kun kan lave resultater, hvis spillet er defensivt, kollektivt og kontrofodbold. Kampen forleden mod FCM var faktisk deres bedste i år, rent offensivt. Her skabte man chancer og spillede hele tiden fremad, det er noget vi fans kan lide!
Lord Harrasmus 11:26          
Gravgaard og Kone Gate sænkede niveauet for Randers FC, og det kommer naturligvis til at tage tid, før at tilskuertallet kommer op igen.
irtysh 14:32          
Fodbold bør være opium for folket. Religion er jo ikke så moderne ...

Det er ikke trænerens skyld, at vi ikke ligger på 7000 tilskuere i snit.
Det er ikke dommerens skyld, at ikke bare basker de uldjyder.
Det er de potentielle tilskuere (eller konen), der synes, at de godt to timer er investeret bedre på anden vis. Men er de nu det? Man kommer som regel hjem efter en social ting med en god følelse. Jeg kan sq godt lide at komme på vores stadion.
Alle ved, at holdet bør bakkes op. De fleste mener, at andre bør gøre det.
de fries 14:55          
Tror det tager lidt tid før "tilliden" til klubben er genetableret, og det tænker jeg ikke har noget at gøre med spillestil. Tænker mere det handler om resultater. Vi har før spillet på samme måde som nu, hvor vi lå i toppen. Der var tiskuertallet støt stigende.
Det er svært at bevare tålmodigheden fra ledelsens side, når det nu rent faktisk går udemærket. Tror tålmodighed er kodeordet. Hvis vi bliver en fast del af top 6 igen, vil tilskuertallet/hypen vende tilbage
Fredag 22. marts