Luk

RFC-chef roser spids: Gjort andre til topscorer

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 1,95 3,40 3,60

Randers-træner Thomas Thomasberg erkender, at Nicolai Brock-Madsen deler vandene, men minder om, at angriberen før har gjort andre til topscorer. 

Nicolai Brock-Madsen vendte denne sommer hjem til Randers FC, hvor karrieren startede i sin tid.

Endnu har den tårnhøje angriber sin første scoring til gode efter hjemkomsten, men det betyder ikke, at han ikke bidrager, forklarer cheftræner Thomas Thomasberg.

Han minder om Brock-Madsens kvaliteter og evner, der blandt andet har gjort angrebsmakkerne til topscorer tidligere i karrieren.

- Jeg synes, vi så tankerne med ham i OB, hvor han kom ind og ændrede kampbilledet – også på resultattavlen. Vi spillede med de to i en time nede i Tjekkiet, hvor de også var gode sammen.

- Brock har jo næsten gjort alle dem, han har spillet sammen med, til topscorer i klubben, og det er selvfølgelig også et parameter. Han deler jo lidt vandene, i forhold til hvad han kommer ind med i kampene, men jeg må bare tage hatten af.

- Han har trænet efter bedste evne, selvom han også er blevet valgt fra nogle gange. Han vil bare klubben og giver alt, hvad han har i sig. Jeg under ham virkelig, at vi får resultater, for der er en del, der er efter ham, og så kan man sgu ikke forlange mere af folk, fortæller Thomas Thomasberg. 

Fra 2011 til 2015 spillede Brock-Madsen også i Randers, hvor Ronnie Schwartz lavede henholdsvis 14 og 15 superligamål i 2012/2013- og 2013/14-sæsonen, men Mikael Ishak lavede 11 i 2014/2015-sæsonen.


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Lord Harrasmus 18:49          
Kritikken af Brock før OB kampen har været lige så berettiget som kritikken af ham i de sidste 3 kampe har været uberettiget. Men det er tydeligt og se han er kommet igang, og han klæder vores setup med små hurtige sammenspillede individualister.

Dog skulle han have stanget mindst et mål ind i GF kampen, men 9/10 er også en fin karakter.
M. Sørensen 18:57          
Han har god spilleforståelse, er aggressiv som få, og selvom han er stor, er han overraskende hurtig. Teknikken er måske ikke ligaens bedste, men han er bestemt heller ikke uden evner. Og ikke mindst så vil han det, som Thomasberg også siger, han kæmper hårdt for klubben.
cf srednar 19:24          
Dejligt at se NBM være tilbage i omdrejninger.
Fint i perioder imod OB og fantastisk i går imod AGF.
Han har jo aldrig bombet voldsomt, men giver vildt gode betingelser for hans kolleger.
Det virker pludselig lovende.
Har selv været betænkelig ved hans første præstationer, men i topform er han guld værd, med den rigtige rolle.
Og så vil han “dø” for klubben.
TheHarryKaneTeam 19:59          
Indrømmer jeg ikke har været den store fan af Thomasberg, men al ære og respekt for det arbejde han har gjort i Randers. Det er solidt, og han har evnet at tage dem op på et højere niveau. Dertil præsterer spillerne bare, og virker indforståede med deres arbejdsopgaver. Stor cadeau for det flotte arbejde.
fig 22:54          
er stor fan af brock madsen tilgangen, brænder for klubben og byen, de rigtige værdier, stor og stærk opspilsstation modstanderen slår sig på og god ved de defensive dødbolde, scorer måske ikke mang mål men er emminent sammen med de små hurtigere angribere eller også med mistrati
Gentile 23:08          
Delvis uberettiget kritik af en Randers-dreng.
Brockie kan godt og TTs beskrivelse er rigtig - så giv ham bare chancen noget oftere.
Mandag 29. november