Luk

RFC-chef: Sælger ved Europa- og pokalexit

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

Leicester - Randers FC
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,30 5,20 8,50
bet365 1,33 5,00 9,00

Randers skal have en smallere trup, hvis der kun er Superliga på programmet efter vinterpausen, fortæller cheftræner Thomas Thomasberg. 

Randers har rundet efterårssæsonen i 3F Superligaen af, men julefreden kan endnu ikke sænke sig hos cheftræner Thomas Thomasberg. 

Der resterer nemlig to pokalkampe mod OB samt et Conference League-opgør mod AZ Alkmaar. 

Herefter begynder transfervinduet, og det bliver hos kronjyderne defineret af de kommende tre kampe.

- Det bliver meget afhængigt af, om vi fortsat er med i Europa og pokalen. Det kan betyde fire-fem kampe ekstra. Vi har lavet vores trup bredere, men hvis der kun er noget, der hedder Superligaen, så skal den ikke være helt så bred, for så er der ikke så mange kampe.

- Går vi videre i den ene eller anden turnering, så skal vi stadig have en supergod bredde i forhold til det. Så vi har ikke brugt så meget krudt på det endnu, men vi har heldigvis fået forlænget med nogle af vores gode spiller, så umiddelbart er der ingen, der skal forlade os, udover hvis de sælges, så vi også kan hente nogle ind.

- Det er noget, vi begynder at kigge på, når vi ved, hvor vi er i forhold til pokalen og Europa, forklarer Thomas Thomasberg.

Han har ikke umiddelbart nogle navne, der står først for på affyringsrampen i forhold til eventuelle salg.

- Hvis nogle byder rigtigt mange penge, så går jeg ud fra, at Søren (Pedersen, sportsdirektør, red.) har styr på det, og så sælger vi dem. Det har vi også gjort andre gange. Vi har både solgt Greve, Riis og Rømer. Der er ikke én, som vi har en plan om, at nu skal han sælges.

- Det må være op til andre klubber, om de synes, vi har nogle interessante varer på vores hylder. Det ved jeg, at de synes, vi har. Så er spørgsmålet, om de vil give det, som vi synes, er det rigtige, og om spillerne synes, det er det rigtige. Vi er heldigvis et sted, hvor folk godt kan lide at være.

- De udvikler sig, og det kan man også se på den forskel, der er fra os til de bedste hold, for den bliver bare minimeret hver gang, vi spiller kampe. 

- Har ikke helt set den Greve i Brøndby, som vi havde i Randers

Netop Mathias Greve, som Randers-træneren refererer til, da han taler om tidligere salg, stod kronjyderne overfor i søndagens 0-1-nederlag mod Brøndby.

Den offensive midtbanespiller skiftede i sommer fra det jyske til den københavnske vestegn, hvor han endnu ikke er blevet den samme profil, som han var under Thomas Thomasberg.

Han vil dog helst ikke kommentere alt for meget på sin tidligere spiller.

- Det vil være åndsvagt at begynde at kommentere på det. Det vil jeg hellere lade jer gøre. Det var en vanvittigt dygtig spiller i Randers, og det er han stadig. Jeg kan lige umiddelbart konstatere, at det har man ikke helt fået set i Brøndby, som man gjorde det hos os i Randers.

- Jeg skal ikke stå og kloge mig på, hvordan de taler med ham og at de spiller et andet system. Jeg ved bare, at han er rigtig dygtig, for det viste han i et par år hos os i Randers, fortæller Thomas Thomasberg.

Mathias Greve har spillet 17 kampe og lavet to oplæg til mål siden ankomsten til Brøndby.


Af Andreas Roesen

11 kommentarer

Diogenes 06:32          
Jeg har aldrig forstaaet den logik. Et koeb eller salg af en spiller boer vaere en beslutning der tager med et lidt laengere perspektiv. Vi taler realistisk set om hvad, 3-4 kamp en halvsaeson?
Randersc Freja FC 06:38          
TT viser igen, at det ikke er øverste etage, der gør ham en god træner.
Gøre truppen smallere? Sidste sæson var den for smal, vil han tilbage til det.
Så er det slut med de gode tider.. Tak for 2021
Lassenftw 06:57          
Det betyder satme da os meget om man har mindst 4 kampe ekstra på den relativt korte periode som foråret er. Men jeg tror nu altså også bare at han mener, at de helst ikke sælger hvis de stadig er med i alle turneringer. Han har jo ret i at hvis de kun er med i superligaen, så er det lidt lettere at undvære et par stykker af dem som nok bliver solgt før eller siden uanset hvad.
TT viser igen, at det ikke er øverste etage, der gør ham en god træner.
Gøre truppen smallere? Sidste sæson var den for smal, vil han tilbage til det.
Så er det slut med de gode tider.. Tak for 2021
Sikke en fan du er, hva? Måske man burde vise lidt tillid efter hvad de har opnået med Thomasberg, og ikke bare misforstå hvad han siger med vilje, for at kunne komme med en sviner :)
Toon Toon! 07:10          
Synes det er meget logisk.

Randers gør det super godt med trupsammensætning. De får det til at se lige så nemt ud som vi andre kan synes det bør være, at skabe en stærk trup.
Buck'o 08:20          
Det giver helt fin mening der han siger. Randers har jo også en samlet økonomi at forholde sig til når ´hverdagen´ melder sig igen.
RFC-Kronjylland 08:47          
Der er da intet underligt eller uintelligent i den udtalelse. Men der er jo altid nogen, der skal sende uberettigede svinere afsted.
Aussie 09:22          
TT viser igen, at det ikke er øverste etage, der gør ham en god træner
Synes da om noget TT viser en intelligent indstilling her? RFC har et meget begrænset budget, så der er da ingen grund til at brænde budget af på et antal spillere som ikke kommer til at spille?! Det er nu engang vilkårene for klubber der ikke har et pengetræ i haven ;)
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar