Luk

RFC-chef vil ikke høre brok over tæt program

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Jablonec - Randers FC
Europa Conference League Gruppe D (21/10)
Oddset 2,90 3,20 2,55
bet365 3,00 3,10 2,45

Thomas Thomasberg mener, at Randers skal glæde sig over holdets mange kampe, som holdet skal kunne håndtere.

Randers FC er godt i gang med et tæt kampprogram, men det er en udfordring, som kronjyderne skal kunne magte ifølge cheftræner Thomas Thomasberg.

Søndag var Randers på banen i Superligaen med 3-2-sejren hjemme over FC Nordsjælland, blot to et halvt døgn efter, at klubben havde hentet et flot 2-2-resultat hjemme mod AZ Alkmaar i Conference League.

Onsdag tager Randers hul på Sydbank Pokalen ude mod Fremad Amager, men de mange kampe skal ikke være en undskyldning for sidste års pokalvindere.

- Vi skal glæde os over, at vi får lov til at spille så mange kampe. Det er en cadeau til, at vi gjorde det supergodt i sidste sæson.

- Vi glæder os allerede til, at vi skal spille igen på onsdag, og den fornemmelse skal vi have, så det ikke bliver en belastning.

- Jeg har også sagt, at jeg ikke gider at høre nogen snakke om, at der er mange kampe og dit og dat.

- Jeg tror ikke, at I stiller de samme spørgsmål til FC København, for det er nyt for os. Det kan jeg godt følge, men vi skal kunne magte det, siger Thomas Thomasberg.

Randers skiftede fem spillere til søndagens opgør i forhold til midtugens dyst, og Thomasberg mener, at rotation kan være nøglen til at bevare energien i truppen.

- Som jeg har sagt til spillerne, så har de nok kræfter, og de har nok energi.

- Når vi samtidig kan skifte fem undervejs i kampene og et par stykker fra kamp til kamp, så skulle det helst ikke være energiniveauet, vi går ned på, siger træneren.

Thomas Thomasberg ser Randers-truppen som den stærkeste i sin tid, og der er da også ros tilovers fra FCN's Magnus Kofod Andersen efter opgøret mellem de to mandskaber.

- Randers skiftede mange, men alligevel spillede de på et højt niveau.

- Man skal huske at rose Randers for holdets bredde i truppen. De er dygtige til at rotere og har en bred trup, som de kan gøre brug af, siger Kofod.

/ritzau/


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

RudiFC 07:49          
Spændende hvor længe RFC og AAB kan følge med de 2 store klubber i Danmark :)
Lord Harrasmus 08:42          
Næste runde skal vi mod FCM og AAB skal mod Brøndby.

Tror ikke der lander mange point i Aalborg eller Randers efter de kampe.
Rammu 09:02          
Jeg har en fidus til AaB imod Brøndby, men at det ikke ligefrem bliver en nem kamp for dem. Det vil tilgengæld var højest overraskende hvis vi kommer fra FCM-kampen med fuldt udbytte.
fig 11:03          
også imponerende rfc har fem fra egen ungdomsafdeling i startopstillingen
fcn havde 3, og her formoder jeg alle dem med udenlndsklingende navne ikke er opfostret på nordsjælland, men ved det ikke

på alle parametre overhaler rfc fcn, men alligevel roses fcn for det, rfc pt er bedre til

de der rigmænd der købte fcn og gjorde klubben til et skuffeselskab for udelandske klubber, de må ærgre sig, men godt for rfc tingene skete som de gjorde

fantastisk arbejde af søren pedersen, thomasberg og klubben samarbejdsklubber!

der skal bare flere folk på stadion!!det fortjener holdet
fig 11:05          
rammu
hvis rfc får point fra fcm eller måske vinder, så vil det være meget overraskrnde men også signalere at rfc virkelig er en oitsider til top tre i år
rfcguld 13:08          
Apropos den "fantastiske" sæson: Det er alene pokalfinalesejren, der gjorde sæsonen stor. RFC vandt faktisk kun tre af de sidste 18 turneringskampe i sidste sæson!
DaveEricGrohl 13:09          
Jeg var lidt ude efter TT efter han kørte flere af profilerne for hårdt, op til Gala kampen, som var en 100 mio krs kamp. Men det ser ud til at han har fundet ud af hvordan han skal rotere, og man er nødt til at rotere og have en god bænk med en masse energi, hvis man skal kunne holde til et tæt program mere end et par uger.
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober