Luk

RFC i tæt program: Benzin nok til 90 minutter

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

OB - Randers FC
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 2,55 3,40 2,85
Oddset 2,65 3,35 2,65
bet365 2,50 3,50 2,70

Randers FC-kaptajnen Erik Marxen er opløftet over, hvordan Randers FC præsterer i det tætte kampprogram. Humlen er ikke at have for ondt af sig selv, siger han.

Randers FC deltager i efteråret i tre turneringer, og den forgangne uge var endnu en prøve på, hvad der venter i løbet af efteråret.

Efter et søndagsopgør mod FC København, ventede AZ Alkmaar i Conference League, inden FC Nordsjælland kom forbi Kronjylland søndag og blev sendt hjem med et 3-2-nederlag.

Randers FC præsterede godt i kampen, og kaptajn Erik Marxen er da også opløftet over, at Randers FC fik vist, at holdet kan præstere i et tæt kampprogram.

- Det er hårdt og hektisk at være i, for der er mange kampe, men kan vi levere en kraftpræstation, som vi gjorde langt hen ad vejen mod FCN, så er der ikke noget at være bekymret for for os. 

- Det er vi tydeligvis i fin nok form til at håndtere, og det er jeg meget opløftet og glad over at se, siger han og tilføjer om, hvordan Randers skal gebærde sig i det tætte program:

- Vi skal gøre, som vi har gjort indtil nu, og jeg synes, truppen har vist sin styrke. Fra torsdag til søndag skiftede vi fem mand i startopstillingen, og det var ikke til at se. Vi kom forrygende ud, og det bliver en del af opskriften, at vi nærmere skal bruge 20 end 11 spillere.

- Forskellige skal rotere ind og ud, og det er nok en del af humlen i forhold til at holde folk skadesfri, og så skal vi vise os selv, vi er stærke nok til det.

- Det var min tredje kamp på en uge, og nogle gange har jeg da haft ondt at mig selv og sagt, at benene ikke var der, men søndag fik vi i gruppen i fællesskab bagt op til at give den en over nakken, og folk knoklede bare på. Så vi kan sagtens, det er bare et spørgsmål om ikke at have for ondt af sig selv.

Usikkerhed i efteråret: FCN-kamp et pejlemærke

Mens det fortsat er tidligt på efteråret, så hersker der selvfølgelig usikkerhed om, hvordan det vil se ud, når kalenderen kommer længere hen på året.

- Ja, selvfølgelig kan der være lidt usikkerhed, for vi ved ikke, om der kommer skader eller andet, som gør, at vi ikke kan rotere så meget. Det kan man gisne om, men jeg synes, at kampen mod FCN var et pejlemærke, ligesom vi mod AaB (efter Galatasaray-kampen, red.) også viste, at vi har benzin nok til at gå 90 minutter, selv om vi spiller i midtugen, siger Marxen og tilføjer:

- Jo flere gange vi viser det, jo mindre en bekymring bliver det for os. Hvis vi bare ved, at det hverken betyder fra eller til, at vi har spillet om torsdagen, så er jeg sikker på, vi nok skal klare os rigtig godt igennem det.

- Det er sådan, jeg ser det og har oplevet det indtil nu. Selvfølgelig, så er der ti uger endnu, og tingene kan blive anderledes. 

Randers skal allerede i aktion igen på onsdag, når Fremad Amager venter i pokalturneringen.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 16. oktober