LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

RFC-kaptajn: Truppen bliver testet mod FCM

| Superligaen | 3 kommentarer
RFC-kaptajn: Truppen bliver testet mod FCM
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 1,90 4,00 3,60
NordicBet 1,97 3,70 3,70
Oddset 1,90 3,70 3,95
Stream SønderjyskE – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Midtbanedynamoen Nicolai Poulsen er én af tre karantæneramte Randers-spillere til kampen mod 'hademodstanderen' FC Midtjylland søndag, og anføreren er optimistisk.

Nicolai Poulsen, Jonas Bager og Mikkel Kallesøe fik alle et gult kort i 1-0-sejren over Hobro forleden, og dermed er de alle tre i karantæne i kronjydernes næste opgør.

Det er hjemmekampen mod topholdet og 'hademodstanderen' FC Midtjylland søndag eftermiddag, men der er ingen grund til at frygte opgøret, men anfører Nicolai Poulsen.

- Overhovedet ikke. Vi er stærke på hjemmebane, og nu får vi virkelig at se, hvad truppen kan. Tre nye skal gribe chancen, og det er jeg sikker på, at de gør. Vi har en fornuftig trup, og den bliver prøvet af nu, siger Poulsen.

Jonas Bager er knap så optimistisk i sin udmelding omkring FCM-kampen, men stopperen understreger til gengæld behovet at at slutte godt af i efteråret og muligvis slå hul til bunden.

- Ingen forventer vist, at vi slår FC Midtjylland. Slet ikke med tre mand i karantæne. Men Vendsyssel og Vejle er til gengæld to hold, vi meget gerne skal holde bag os, og kan vi slå dem, kommer der et lille hul.

- Men omvendt; taber vi til FCM, og de forkerte hold vinder deres kampe, så er det igen jævnbyrdigt og status quo, så det er altafgørende, at vi holder fokus på at få bare så mange point som muligt, siger Bager.

Randers har i sine seneste 16 kampe mod FC Midtjylland tabt 14 og spillet to gange uafgjort. Seneste Randers-sejr var i oktober 2012.

Philip Hovgaard/mikael@bold.dk

Stream SønderjyskE – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar