LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

RFC-stopper: Åben for Danmark og udlandet

| Superligaen | 15 kommentarer
RFC-stopper: Åben for Danmark og udlandet
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Jacob Dehn Andersen regner Randers FC for værende et lukket kapitel. Han glæder sig i stedet til at få en ny udfordring i Danmark eller udlandet.

I 2014 lignede det begyndelsen til et gennembrud for Jacob Dehn Andersen i Randers FC, da han i foråret fik syv kampe for førsteholdet.

- Den forgangne sæson bød dog på færre chancer, og slet ingen efter Dehn omkring årsskifte meldte ud, at han ville videre denne sommer. Bruddet er nu endeligt, og 19-årige Dehn ser fremad.

- Den er sikker, jeg regner Randers for værende et overstået kapitel nu. Det er selvfølgelig lidt specielt, når man har været seks år i samme klub, men omvendt er jeg afklaret med beslutningen, der er taget for længe siden. Jeg glæder mig i stedet bare til at få en afklaring og komme i gang med en ny udfordring.

Dehn var i marts en tur i Wolverhampton for at prøvetræne, men har ikke siden haft kontakt med Championship-klubben.

- Jeg er åben for det meste. For mig handler det mest om klubben og hvad deres planer er med mig, end det handler om destinationen. Det kan være Danmark eller udlandet, jeg er åben for det hele, siger Dehn og tilføjer:

- Der har været spredt interesse, og min agent afsøger min muligheder, men så vidt jeg ved, er der ikke noget, der er på et fremskredent plan endnu.

- Jeg har ikke spillet i lang tid, så jeg ved godt, jeg ikke skal være kræsen, men omvendt har jeg også is i maven og er klar på at vente på det rigtige. Jeg ser meget gerne, jeg har min fremtid på plads inden for den næste uge, men jeg er også klar over, jeg måske må vente lidt på det helt rigtige.

19-årige Dehn har 40 U-landskampe op til U20-landsholdet på sit CV.

mikael@bold.dk

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

15 kommentarer

obmg 11:30          
Kunne måske være en fin erstatning for Daniel Høegh?
klorentzen7 11:53          
Silkeborg!
Mbjarno 12:05          
Ud: Adama Tamboura, Djiby Fall, Jonas Kamper, Elmar Bjarnason, Gökcan Kaya, Ömmi Kristinson + nogle andre der muligvis skifter, heriblandt Jacob Dehn, Mads Fenger og Mikael Ishak

Ind: Jack Duncan, Mikkel Thygesen, Erik Marxen.

Truppen bliver tyndere dag efter dag, men vi er stadig tidligt i transfervinduet, vi må se hvad der sker.
torred 12:18          
Jeg har ikke hørt, at Tamboura og Fall forlader klubben. Har du et link evt?

Desuden skal hverken Fenger eller Ishak nogen steder i dette vindue.
Twisterdk 12:25          
Jeg tror desværre der er stor risiko for at Fenger bliver solgt i dette transfer vindue, hvis ikke klubben får forlænget med ham meget snart. Så der må meget gerne falde en forlængelse hurtigst muligt.
Thom@s75 12:26          
både Tamboura og Fall har udløb, og når klubben ikke allerede har forlænget, lugter det bestemt af afsked til de to. Tamboura er vel nede som 3. valg til ventre back efter tilgangen af Marxen. Fall har nok det problem at der ikke rigtigt er brug for 2 af hans type, og Brock har fremtiden foran sig stadig....
Nogen der ved om Junker er tilbage i klubben og om han skal indgå i førsteholdet ?
Mbjarno 12:41          
@Torred

De har begge kontraktudløb, og Todd har stort set ikke gjort brug af dem i denne sæson. Tamboura er ude, nu hvor Marxen er kommet, og Djiby er blevet stemt ud af Todd på trods af hans ellers ret gode præstationer.

Fenger er en meget talentfuld spiller, og man skal bare acceptere at i Randers, hvis man får et godt bud, så sælger man. Selvom Randers er en økonomisk veldreven klub så sælger man hvis der er gode penge på bordet, hellere sælge Fenger og få penge end at han smutter på en fri transfer og han bliver nok snart solgt, eftersom der ofte er scouts fra andre hold til stede for a kigge på ham.

Ishak har angiveligt også raget noget interesse fra sig fra Holland blandt andet, og igen hvis et godt tilbud kommer bliver han nok solgt. Et eventuelt salg kunne så også muligvis betyde et comeback til Ronnie Schwartz, som ikke har succes i Frankrig.
Lørdag 23. marts