Luk

RFC vil købe lejesvend og skrive med veteran

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC København - Randers FC
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 1,40 4,75 7,00
NordicBet 1,40 4,90 7,35
Oddset 1,40 4,80 8,00
YouBet 1,40 4,90 7,00

Randers FC vil gerne købe sin nuværende lejespiller Tosin Kehinde, mens man vil forlænge yderligere med veteranen Johnny Thomsen.

Randers FC er ikke synderligt ramt af problematikken med udløbende kontrakter denne sommer.

Således har man mandag sagt farvel til en af tre spillere med udløb i form af Tobias Damsgaard, der har skrevet under på en aftale med Vendsyssel, mens to spillere i den kommende tid skal have afgjort sin fremtid.

Det drejer sig om højrebacken på 38 år Johnny Thomsen og den 21-årige lejespiller Tosin Kehinde.

For begge gælder det, at Randers gerne vil se endnu mere til de to, end blot den ene måneds forlængelse, som Divisionsforeningen og Spillerforeningen er blevet enige om, at klubberne skal tilbyde spillere med udløb 30. juni.

Det fortæller Randers-direktøren Søren Pedersen til bold.dk.

- Johnny får selvfølgelig tilbudt en forlængelse, og det gør Tohsin også, men med ham arbejder vi lige nu på en afklaring med hans agent.

- Der er lidt anderledes regler, når det ikke er med danske klubber, men det betragter jeg som formaliteter, så jeg forventer, det falder på plads, siger Søren Pedersen  om den ene måneds forlængelse og tilføjer:

- For begge spillere er det inde i billedet, at vi arbejder på at gøre det længere end den ene måneds forlængelse.

Købsoption på Kehinde

Randers FC har en købsoption på Kehinde, som kan udløses, men det kræver alligevel forhandling med den portugisiske klub CD Feirense, som han er lejet i, for at skiftet går igennem.

En af mulighederne er et permanent skifte, når den oprindelige kontrakt udløber.

- Der er stadig nogle ting, der skal forhandles på plads. Turneringen slutter senere, end den gør normalt og lignende. Men ja, en af mulighederne er i hvert fald, at han skifter permanent 1. juli, siger Søren Pedersen uden at ville kommentere økonomien i aftalen med den portugisiske klub.

Han vil dog gerne sætte ord på, hvorfor Kehinde har overbevist Randers under sit lejeophold.

- Der er mange ting ved Tosin Kehinde. Vi ser et stort potentiale i ham. Han har gjort det godt, han har noget x-faktor, og det synes vi gerne, at vi vil se mere af.

Kehinde har spillet 13 kampe for Thomas Thomasbergs mandskab. Han har ikke været på tavlen endnu.

Thomsen-forhandlinger har været på standby

Med rutinerede Johnny Thomsen har det tidligere været på tale med en forlængelse, men coronapausen satte en stopper for snakken mellem klubben og den aldrende højreback.

Pedersen vil gerne se mere til Thomsen, der formentlig får tilbudt en etårig forlængelse.

- Jeg ved ikke, om han har flere år i sig. Men inden coronakrisen, syntes jeg, at han viste gode takter, og det er han også vendt tilbage med, siger Pedersen og fortsætter:

- Vi er ikke så langt i snakke nu, men vi havde en god snak inden coronakrisen, som har været på standby, og den tager vi så op igen nu.

Johnny Thomsen har været i Randers siden 2012, hvor han skiftede fra FC København.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni