Luk

Rice hylder Lingard: Latterligt god topspiller

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Manchester City - West Ham
Premier League (27/02)
Oddset 1,22 6,60 13,00
bet365 1,22 6,50 12,00

Jesse Lingard har fået gang i karrieren igen hos West Ham, der har lejet ham for resten af sæson. Holdkammeraten Declan Rice kalder ham en latterligt god topspiller. 

Efter ikke at have spillet et eneste minut i Premier League for Manchester United i efterårssæsonen blev Jesse Lingard i januar sendt på en lejeaftale for resten af sæsonen til West Ham.

Det har været særdeles succesfuldt, da den 28-årige offensivspiller har spillet fire kampe, scoret tre gange og lavet et oplæg. 

Det får West Hams midtbanespiller Declan Rice til at finde de helt store roser frem. 

- Jesse er en topspiller. Jeg ved det, fra da jeg spillede med ham for England. Han er en latterlig god top, topspiller. Du ved, når du spiller med en topspiller, for han modtager bolden med retning mod det åbne spil, han modtager bolden i de små rum, og det fjerner presset. 

- Når du giver ham bolden, så ved du, han kommer til at gøre noget med den. Derudover har han en god personlighed. Alle har taget godt imod ham, og jeg er så glad for, at vi har fået ham. Forhåbentligt kan vi beholde ham længere, siger Declan Rice til talkSPORT. 

West Ham ligger nummer fire i Premier League, efter de søndag slog Tottenham med 2-1, hvor Lingard scorede en enkelt gang.

 


Af Andreas Roesen
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar