Luk

Richarlison-hattrick sænkede Tyskland

| OL | 6 kommentarer

Richarlison lavede hattrick på 23 minutter, da Brasilien torsdag vandt med 4-2 over Tyskland ved OL-gruppespillet. 

Brasilien og Tyskland indledte deres OL-slutrunde ved at møde hinanden torsdag eftermiddag i gruppe D, hvor Elfenbenskysten tidligere på dagen havde slået Saudi Arabien med 2-1.

Sydamerikanerne kom flyvende til opgøret, hvor særligt Evertons Richarlison virkede oplagt.

Efter bare syv minutter blev han spillet alene igennem mod mål, men sparkede i første omgang lige på keeperen.

Richarlison var dog selv først over returen, som han sparkede i nettet første gang og gjorde det til 1-0.

Et kvarter senere var han igen på pletten, da han sneg sig fri ved forreste stolpe og pandede et indlæg i nettet uden chance for Florian Müller i kassen.

Efter en halv times spil rundede Richarlison imponerende 23 minutter af med at sikre sig et hattrick, da han afsluttede en veludført kontra med at sparke bolden i kassen ved fjerneste stolpe.

3-0 til Brasilien, der endda kunne være kommet foran med fire i første halvlegs tillægstid, men Matheus Cunha misbrugte et straffespark.

Tyskland kom bedre ud til anden halvleg, og det gav pote i det 56. minut, da en blokeret afslutning faldt til Nadiem Amiri på kanten af feltet.

Han flugtede første gang til kuglen, og den fik Santos i kassen ikke styr på, så bolden hoppede i kassen ved den højre stolpe. Ikke alt for imponerende målmandsspil.

Det tyske håb led dog et nyt knæk fem minutter senere, da Maximilian Arnold modtog sit andet gule kort for at komme for sent i sin tackling.

Til trods for undertallet fik Tyskland reduceret yderligere syv minutter før tid, da Ragnar Ache steg til vejr og stangede et indlæg i nettet til 2-3.

Men på trods af det fornyet håb, så endte brasilianerne med at lukke og slukke, da Bayer Leverkusens Paulinho i det 94. minut trak ind i banen og bankede den over i det fjerneste hjørne til slutresultatet 4-2.

Tidligere på dagen vandt Rumænien med 1-0 over Honduras, mens de japanske værter slog Sydafrika med samme cifre.


Af Andreas Roesen
Søndag 25. juli